y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Bence geçersin ABS olmasa da normal fren tutuyor zaten kimse anlamaz .. Yıldırım ağbi ABS sigortasını söküp eğer göstergede yanmazsa tamam.. Öte yandan aklıma birde şu geldi. Faraza ABS sifortası atmış olsa Acaba göstergede ışık yanar mı? yanmaz mı?
denizci & mimar - Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
Excalibur Nickli Üyeden Alıntı Yıldırım ağbi ABS sigortasını söküp eğer göstergede yanmazsa tamam.. Öte yandan aklıma birde şu geldi. Faraza ABS sifortası atmış olsa Acaba göstergede ışık yanar mı? yanmaz mı? Ömür denemedim ama sigortayı çekince ABS Devre dışı kalacağı için bence yanacaktır ,siğorta haricinde ABS Roleside var onuda söküp deneyebilirsin. yada her iside olmazsa gösterge panelini sök arkadan ABS arıza lambasını çıkart olsun bitsin ..
y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Ömür denemedim ama sigortayı çekince ABS Devre dışı kalacağı için bence yanacaktır ,siğorta haricinde ABS Roleside var onuda söküp deneyebilirsin. yada her iside olmazsa gösterge panelini sök arkadan ABS arıza lambasını çıkart olsun bitsin .. Yıldırım ağbey en kolay ve dertsiz olan senin önerin.
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları