Merhaba arkadaşlar, birkaç haftadır yapacağım ilk kamp deneyimim için çadır, uyku tulumu ve mat bakıyorum. Mat olarak böyle bir şey http://www.k2outdoor.com.tr/RidgeRest-Mat,PR-1889.html buldum öneriniz nedir.

Çadır ve uyku tulumu konusunda birden fazla sayfada dolaştım ve çok fazla yorumla karşılaştığım için kafam allak bullak olmuş durumda şuanda ihtiyacımı ne karşılar emin olamıyorum. Gördüğüm bazı yorumlarda Husky'nin çadırda iyi tulumda kötü olduğu, decathlon ürünlerinin kimi kullanıcılar tarafından uzak durulması gerektiği kimileri tarafından gayet sağlam ve kullanışlı olduğu yönünde kullanıcı yorumları var. En geç bir iki hafta içinde kamp hayatına başlayacağım her hafta olmasa bile iki haftada bir 3 günlük kamp yapmayı planlıyorum.

Kafamda olan 4 mevsim çadır 2 veya 3 kişik düşünüyorum. Hali hazırda kış aylarında olduğumuz için Bolu, Uludağ gibi yerlerde kamp yapabilirim. Karlı,soğuk ve yağmurlu ortamlar diyebiliriz. Gideceğim yere kendi arabam olmadığı için bazen otostop bazen toplu taşıma gibi araçlar kullanıp sonrasında kamp yerine kadar tabana kuvvet ilerleyebilirim. Öğrenci olduğum için çok uçuk bütçem olmamakla beraber 500-600 civarına kadar çıkabilirim diye düşünüyorum Kafamın karışıklığını giderecek ve hemen malzemeleri alacak pozisyona getirecek değerli fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.