2. el çanta bakıyorum arkadaşlar deuter timberline gibi ve birkaç tane buldum uygun fiyatlı. 2. el bu çantalarda neye dikkat etmek lazım önerileriniz nedir?
2. el çanta bakıyorum arkadaşlar deuter timberline gibi ve birkaç tane buldum uygun fiyatlı. 2. el bu çantalarda neye dikkat etmek lazım önerileriniz nedir?
Abi sitenin bildirim sisteminde sıkıntı var galiba yeni gördüm yorumunu. Şuanda sıfır ürün olarak Loap Eiger/Mivok 50+10 lt, Timberline Elan 60 Lt, Easy Campgo Matric 60+5lt ve Queechua Forclaz 60lt çantalara indirgedim seçenekleri. Çadır tulum çanta mat derken çok yüksek tutucak en uyguna ayarlamak istiyorum.
Bir bakayım abi dediğin modele
Ürünle ilgili link falan varmı abi bulamadım satan bir yer
Güzel gibi duruyor ürün.
https://www.facebook.com/groups/1423...67095/?fref=ts
Dükkan sahibi rıza hem arkadaşımız sitemiz üyesidir hem de gümrükten çok uygun fiyata ilginç ürünler çıkıyor takip etmeni öneririm. northface çanta da orda var az kaldı elinde...
Takip isteği yolladım şimdi abi. Keşke baştan söyleseydin ya bütün gün her yerde aradım bu çantayı yok işin ilginç kısmı tnf'nin sitesindede göremedim
Fazla çanta bulamasamda kamp için güzel birkaç ekipman buldum, müsait olduğumda dükkana uğrarım