Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ä°stanbul dan Selamlar

Hybrid View

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    03.Kasým.2016

Ä°stanbul dan Selamlar

Merhabalar, aramıza İstanbul Anadolu yakasından katılıyorum. Umarım paylaşımlarınız ile bilgilenerek, paylaşımlarım ile bilgilendirerek güzel zamanlar geçirebiliriz. Kısa zamanda almayı planladığım offroad aracımla planlayacağınız turlara iştirak etmek niyetindeyim. Hepinize selam eder iyi günler dilerim...

Üye eeerdinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Kasým.2015
    Merhaba hoÅŸgeldiniz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Mart.2016
    Nereden
    Küçükçekmece
    Hoşgeldin Ekrem aramıza

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    03.Kasým.2016
    Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Ekrem aramıza
    Hoş bulduk teşekkürler hepinize

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    ekrem hoşgeldin...nasıl bir araç arıyorsun
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    03.Kasým.2016
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekrem hoşgeldin...nasıl bir araç arıyorsun
    Merhaba Hoş buldum, öncelikle kafamda bir kaç araç var bu zamana kadar, ilki 91 - 97 arası bir defender almaktı, fakat bu aracı elemiş bulunmaktayım sebebi ise az da olsa otoyol yahut ana yollar da ki hız kabiliyetinin düşük olması idi. Akabinde Suzuki Samuray ve Vitara modelleri üzerinde durdum bu araçları eleme nedenim ise tamamı ile bir varsayımdan ibaret şöyle ki alt takım ve diferansiyeli incelediğimde çok çok göze hitap etmediğini ve bence ağır yol ve arazi koşulları için yeterli olmayacağını ve bir yerde bir şeylerin çok nazik olduğu düşüncesindeyim özellikle de akisler konusunda tarafımca elendi. Hyundai Galloper 3. sıramda idi fiyat ve yakıt konusunda ki amiyaneliği eleme sebebim oldu. Sonrasında discovery2 düşündüm ama çok kısa düşündüm parça fiyatları üzer diye eledim. Jeep Chrooke serilerini inceledim, kare kasalarda ki var olan kronik alt takım sorunları nedeni ile bu kasadan uzak durmam gerektiğine karar verdim. Akabinde Grand Chrooke leri ele aldım, sistemleri sensörler ve elektronik katmanları uzaklaşmama sebebiyet verdi. şimdi ise bu iş için doğrusuna karar verdiğimi zannettiğim bir marka olan Mitsubishi Pajero incelemesin deyim. Aracı yakından tanıyan yahut kullanan arkadaşlar var ise şayet bilgilerinden ve tecrübelerinden çok yararlanmak isterim.

Ve bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Winchester Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Hoş buldum, öncelikle kafamda bir kaç araç var bu zamana kadar, ilki 91 - 97 arası bir defender almaktı, fakat bu aracı elemiş bulunmaktayım sebebi ise az da olsa otoyol yahut ana yollar da ki hız kabiliyetinin düşük olması idi. Akabinde Suzuki Samuray ve Vitara modelleri üzerinde durdum bu araçları eleme nedenim ise tamamı ile bir varsayımdan ibaret şöyle ki alt takım ve diferansiyeli incelediğimde çok çok göze hitap etmediğini ve bence ağır yol ve arazi koşulları için yeterli olmayacağını ve bir yerde bir şeylerin çok nazik olduğu düşüncesindeyim özellikle de akisler konusunda tarafımca elendi. Hyundai Galloper 3. sıramda idi fiyat ve yakıt konusunda ki amiyaneliği eleme sebebim oldu. Sonrasında discovery2 düşündüm ama çok kısa düşündüm parça fiyatları üzer diye eledim. Jeep Chrooke serilerini inceledim, kare kasalarda ki var olan kronik alt takım sorunları nedeni ile bu kasadan uzak durmam gerektiğine karar verdim. Akabinde Grand Chrooke leri ele aldım, sistemleri sensörler ve elektronik katmanları uzaklaşmama sebebiyet verdi. şimdi ise bu iş için doğrusuna karar verdiğimi zannettiğim bir marka olan Mitsubishi Pajero incelemesin deyim. Aracı yakından tanıyan yahut kullanan arkadaşlar var ise şayet bilgilerinden ve tecrübelerinden çok yararlanmak isterim.

Ve bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim.
    XJ de fena değildi aslında ama neyse ....kronik bir sorunu yok xj nin... ama pajero ayrı tabi. pajeronun parçaları disco 2 yi mumla aratır bana kalırsa
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    03.Kasým.2016
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    XJ de fena değildi aslında ama neyse ....kronik bir sorunu yok xj nin... ama pajero ayrı tabi. pajeronun parçaları disco 2 yi mumla aratır bana kalırsa
    Aklıma ilk gelen de dediğiniz gibi parça fiyatları oldu pajeroda lakin talibi olacağım modellerin parçaları L200 ve L300 ile birebir aynı, Hyundai Galloper da adamlar zaten pajero alttakım kullanmışlar fakat jenerasyon farkı nedeni ile disco yu kat be kat katlayan fiyatlar duyunca galloperdan soğudum xj lerde sorun yok diyorsunuz demek birkez daha bu konu üzerinde durmakta fayda var o vakit. teşekkürler önerinizi değerlendireceğim

Üye Excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Þubat.2015
    Nereden
    Istanbul - Izmir
    Alıntı Winchester Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, aramıza İstanbul Anadolu yakasından katılıyorum. Umarım paylaşımlarınız ile bilgilenerek, paylaşımlarım ile bilgilendirerek güzel zamanlar geçirebiliriz. Kısa zamanda almayı planladığım offroad aracımla planlayacağınız turlara iştirak etmek niyetindeyim. Hepinize selam eder iyi günler dilerim...

Ekrem hoşgeldin. İsim güzel gitti.
    denizci & mimar -
    Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    03.Kasým.2016
    Alıntı Excalibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekrem hoşgeldin. İsim güzel gitti.
    Hoşbuldum Ömür Abi sayende Teşekkürler

Yeni Üye The Hulk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Mart.2016
    Nereden
    Istanbul pendik
    Ekrem Abi hoş geldin 😀

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    03.Kasým.2016
    Alıntı The Hulk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekrem Abi hoş geldin 😀
    Hoş buldum Mehmet' cim araç işi tamam nasip olursa 10 güne kadar gidip alcem