cuma ve cumartesi yola çıkacaklar ayrı ayrı belirtirse sevinirim
cuma:
1
2
3
cumartesi
1-Hakan isen
2-Osman metin
3-
4-
5-
6-
cuma:
1 - Yavuz Fero
2
3
cumartesi
1-Hakan isen
2-Osman metin
3-
4-
5-
6-
Çengelköy'de otuyorum. Amacım geçe kalmadan 8 gibi çıkmak.
Biraz da havanın durumuna bağlı tabi..
cumartesi
1-Hakan isen
2-Osman metin
3- tuvana sayar
4- yetkin berkün
5- ersin soylu
6- boğaç ocakcı
7- Ercan Patlak
Mobil cihazımdan gönderildi.
Selam,
Bir aksilik olmazsa Cuma sabah çıkmayı planladık. Çengelköy' deyim. Telefonum Başkanda var.Buluşup gitmek isteyen arkadaşlara uymaya çalışırım.
Cumartesi sabah çıkacağım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cumartesi
1-Hakan isen
2-Osman metin
3- tuvana sayar
4- yetkin berkün
5- ersin soylu
6- boğaç ocakcı
7- Ercan Patlak
8- dinc yurtsever
9- erdinc küllü (aslında 17.numara )
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
1-Hakan isen
2-Osman metin
3- tuvana sayar
4- yetkin berkün
5- ersin soylu
6- boğaç ocakcı
7- Ercan Patlak
8- dinc yurtsever
9- erdinc küllü (aslında 17.numara )
10-Serkan Mesci
arkadaşlar herkesden ricam araçlarınızın antifrizlerini kontrol edin gece -10 dereceye kadar görebiliriz araçlarınızın bakımlarına dikkat edin çarşambadan itibaren bolu bölgesinde kar yağışı veriyor dikkatli gidin ve araçlarınızda çekme halatı mapa koymayı unutmayın. ben yarın sabahtan boluya gidiyorum ihtiyaç halinde 0533282 31 47 numaram
Ben cumartesi sabah konvoyla gelip, cumartesi gece tek başima döneceğim.
Gunubirlik oldugu için binek araba ile geleceğim.Çok kar olursa Otel yolunda sirayla çekersiniz artik
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli dostlar bu haftasonu 6.geleneksel bolu sömestr kar tatili için gittiğimiz sünnet gölünden sorunsuz keyifli kafalarımız rahatlamış eğlenmiş doğaya kara doymuş hayatımıza kısa bir mola vermiş olarak evlerimize döndük sadece dinç abi tatiline devam ediyor bildiğim kadarıyla. Bu güzel beraberlikte emeği geçen uyum sağlayan sohbetini esirgemeyen hoşgörülü olan tüm misafirlerimize dostlarımıza teşekkürler. İyiki varsınız.
fotolarınızı paylaşmayı unutmayın