arkadaÅŸlar merhaba,
dün şanssiz ve nahoş bir durumla karşilaştik. Baysal otel bu yil el değiştirdi ve işletmecisi 2 ortaktan biri ekim ayinda bizim tarihimiz olan 28 ocağa 12 odalik rezervasyon yapip ödemesini almişlar. Fakat nasil olsa ocak ayina çok var diye rezervazyon listesin girmemiş ben de kasim ayinda diğer ortak ile görüşüp ayni tarihi sorduğumda boş göründüğü için oteli kapatmiştim. Bu çakişmadan dolayi bölgede bizi kaldirabilecek kapasitede başka otel olmadiğindan mudurnu göynük sünnet gölü doğal yaşam otelinde ayni tarihte 27 ocak cuma giriş 29-30 ocak çikişli olarak 30 odalik yerimizi ayirdim bu akşam. Otel 42 oda kapasiteli ve o tarihte boş. Gönül isterki 42 odayi da biz dolduralim. Göl o tarihlerde 15-20 cm buz tabakasi ile kaplaniyor ve etraf bembeyaz oluyormuş huzurlu mutlu bir gezi olmasini dilerim. Rezervasyonlarinizi tekrar gözden geçirin lütfen hesapta olmayan bu değişiklik nedeniyle vazgeçen olursa anlayişla karşilarim şimdilik ayni kadro olarak gittiğimizi varsayiyorum.

Sünnet gölü otelinde cuma akşami konaklama kişi başi 125 tl cumartesi gecesi 150 tl dir. Cumartesi akşami canli müzik olduğunu söylediler. Kahvalti ve akşam yemeği açik büfe. Hemen ödemeleri toplamaya başlayacağim o nedenle herkes kaç gece kaç kişi geleceği bilgilerini güncellerse çok sevinirim.