Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: G eldi MTV zamanı :)

Hybrid View

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    arkadaşlar liste falan bahane bunu söyleyen sallamış bilgisayardan sisteme giriliyor öyle liste vs yok digital herşey...
    ben bugün datça da sigortacımdan aldığım dilekçeyi verdim ondaki bilgileri giriş yaptı /// orda sigortacınında bilgileri gerekiyor tc si şirketi falan hepsi ekrana dökülüyor sonunda sistem kabul edip onay verdi ben ekranda 651,50 tl yi gördüm. MUTLAKA SİGORTACINIZA HAZIR BEYANNAMEYİ DOLDURTUP İŞLEM YAPIN...
    Alıntı onur746 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bugün daireyi aradım,memur hala listenin gelmediğini 20 sinden sonra anca geleceğiniz söyledi,saçmalığa bakarmısınız :/

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Mart.2016
    Nereden
    Küçükçekmece
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar liste falan bahane bunu söyleyen sallamış bilgisayardan sisteme giriliyor öyle liste vs yok digital herşey...
    ben bugün datça da sigortacımdan aldığım dilekçeyi verdim ondaki bilgileri giriş yaptı /// orda sigortacınında bilgileri gerekiyor tc si şirketi falan hepsi ekrana dökülüyor sonunda sistem kabul edip onay verdi ben ekranda 651,50 tl yi gördüm. MUTLAKA SİGORTACINIZA HAZIR BEYANNAMEYİ DOLDURTUP İŞLEM YAPIN...
    Aynen İlhan abi bende trabzonda yatırdım ne dilekçe ne kağıt nede başka birsey birtek ruhsatı götürdüm ekrana girdi indirimli 1300 dedi 1 yıllık yatırdım ve çıktım küçük yerin gözünü seveyim

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    serkan kardeşim küçük yerde yaşamak avantaj da birde en önemlisi İŞİNİ SEVEN çalışana denk gelmek önemli geçen sene aynı dairede çok bilmiş bir abi abartmıyorum yarım saat liste incelemeişti. ....
    Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen İlhan abi bende trabzonda yatırdım ne dilekçe ne kağıt nede başka birsey birtek ruhsatı götürdüm ekrana girdi indirimli 1300 dedi 1 yıllık yatırdım ve çıktım küçük yerin gözünü seveyim

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Mart.2016
    Nereden
    Küçükçekmece
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkan kardeşim küçük yerde yaşamak avantaj da birde en önemlisi İŞİNİ SEVEN çalışana denk gelmek önemli geçen sene aynı dairede çok bilmiş bir abi abartmıyorum yarım saat liste incelemeişti. ....
    Doğrudur abi sağolsun bizim aileyi tanıyordu memur dediğim gibi ufak bir ilçe hemen 5 dakikada işlem bitti.Geçen sene İstanbul'da yatırayım dedim illallah dedim abi......