Konulanmış Görüntüleme
-
- Emre
Ãœye
Bende aracım için İzmir 1. 2. ve 3. sanayide gezen birisiyim.
AA Aydın ve Enriko dahil, Engin , Atıf, oto Doğan ve Ayhan ustayı biliyorum.
Burada insanlar yaşadıkları tecrübelerini paylaşacak ki , bizim gibi bu işi seven ve bu araçları adam etmek isteyen, para ve zamanını harcayan insanlar belirli bi bilgi sahibi olabilsin gittikleri esnaf konusun da.
Burada insanlar rahatça usta ve dükkan ismi zikredecek ki, esnaf ta esnaf gibi olsun.! Cevap verme hakkından bahsetmişsiniz. Buraya üye olmak zor bir şey değil? Usta olarak üye olmak esnafa + kazandırır - değil. Birisinin varsa hatası da bunu herkes öğrenirse hiç olmazsa tavır alınır.
İzmir in göbeğinde AA denilen Jeep yetkili servisi, Açık bidon yağ kullanarak motor yağı değiştiriyor. Bu adamlar yetkili servis. . Yazmayalım mı?
Öncelikle herkesin şunu anlaması lazım, Kimse kimsenin savunma hakkını üstüne alıp kullanmak zorunda değil. Yada burada haklı veya haksız yaftası da uygun değil. Söylemek istediğim herkesin bireysel tecrübesini yazması hakkıdır. Burada bilinçli karalama ile yaşanan gerçek tecrübeleri ayırt edebilecek kadar herkes tamirciye gidiyor diye tahmin ediyorum.
Sizin Atıf ustanın arkadaşı olmanız ve tavsiye etmeniz, bu işi sizin yaptığınız anlamına gelmez. Burada önerdiğiniz bi ustanın yaptığı bi hatada sizi bağlamaz. Bu şekilde savunma şekli kafa da soru işareti uyandırır sadece.
Ben arabamı sadece ayhan a götürüyorum. Burada ben ustam ayhan dediğim için sizin gidip tecrübe ettiğiniz kötü bi sonuç beni bağlamaz.
Ortada sorunlarından dolayı aracına binemeyen birisi var. Forumun amacı ne zaten?
Ortada da çok büyük bir şey yok. ustanın birisi uzun süre aracı alamamış. Araç sahibi de aracını çekerek götürmüş ve sitem ediyor. Arkadaşta arabanın içinden çıkamamış ve satma niyetinde olan, maddi ve manevi olarak süreçten yıpranmış birisi.
Son olarakta, Bu şekilde yaklaşım doğru değil bence. Bu şekilde yaklaşılmamalı.
Sorunun nasıl çözülebileceği konusuna bakılmalı bence aracı çalışır sorunsuz halinde sat hiç olmassa, bu şekilde öldüren çok olucaktır.