Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Darlık Barajı Trekking 23 mart 2014

Hybrid View

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tahsin'in ilk trekking buluşma organizasyonu..., Bisiklet ile trekking apayrı konular, bir arada yapmaya çalışmayalım... bunun yerine trekinge katılımı çoğaltalım ki daha eğlenceli olsun... ama illaki bisiklet te diyorsanız gelin Cumartesi sabahı Ormanlı'ya pedal çevirelim, veya karaburun'a... Üst üste olur mu ? sakın demeyin, adamlar üste Dünya'yı dolaşıyor... üstelik birbiri ardına eklendiğinde süper idman yapmış olursunuz.

Bisiklet ile ilgili etap arama olayının farklı bir yönü de var...; alırız yanımıza GPS' imizi, anakampa (Start'a) işareti koyarız, sonrada rastgele istediğimiz gibi uzaklaşır pedallara asılırız, zaman olarak yeter dediğimiz yerden başlangıç noktasına iz kaydını takip ederek sorunsuzca döneriz... Yani bu şu anlama geliyor ; Bir araca 3 kişi binip arkaya da 3 bisiklet koyup bir kaç araba Yalova'ya geçersek, Yuvacık köyünün içinden tepelere doğru harika etaplar var..., bunu gerçekleştirebiliriz... anlayacağınız herşey popomuzu kaldırmaya bakıyor...

Beatrix olmayacağı için bende şu anda 4 tane bisiklet var...! ( biri Tolga'nın > gelirse ki niye gelmeyecekmiş ? )

Ama dediğim gibi tek şartla ; Bisiklete katılanlar ertesi gün trekkinge de katılacaklar...!

Kimse aneeyyyy....! demesin, ben yapıyorsam beni en az 10 sene geriden takip edenler herhalde yapabilir...

Ne dersiniz ?

Trekking;

1-tahsin
    2-erdoğan
    3-esra
    4-Çiğdem
    5-Ejder
    6-Ebru
    7-Hakan İsen
    8-Ergun ( Beatrix memleketinde olacak...)

Üye anarchist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ama dediğim gibi tek şartla ; Bisiklete katılanlar ertesi gün trekkinge de katılacaklar...!

Kimse aneeyyyy....! demesin, ben yapıyorsam beni en az 10 sene geriden takip edenler herhalde yapabilir...

Ne dersiniz ?

Trekking;

1-tahsin
    2-erdoğan
    3-esra
    4-Çiğdem
    5-Ejder
    6-Ebru
    7-Hakan İsen
    8-Ergun ( Beatrix memleketinde olacak...)
    Yaşa Ergun abi.
    Ben c.tesi gelirim ama saat önemli benim için.

Bu Konu için Etiketler