1-tahsin
2-erdoğan
3-esra
4-Çiğdem
Bölgenin şu anda hardcopy olarak 1/6800 ölçekli haritası var.Pusula ile rotayı tutturmayı deneyeceğiz.
Artık nereden çıkarız diye korkuyordum, Neyseki transanatolya şampiyonları da geliyor
Gps'i emniyet olarak kullanıp iz kaydını ne kadar başarılı gerçekleştirdiğimizi göreceğiz.
tahsin iz kaydı dosyayı mail olarak atarmısın..bizim gps e yükleyelim...
ejdereristi@hotmail.com
akşam uğraşayım biraz
1-tahsin
2-erdoğan
3-esra
4-Çiğdem
5-Ejder
6-Ebru
benzer bir rotada aynı yolda falan bisiklet için parkur çıkarabilirmiyiz tahsin? ejder? ben bisiklete binmek istiyorum peşinizden önünüzden gidebilirmiyim diye düşünüyorum..yani hep patika tırmanış falan mı düz yol mudur acaba
bildiğim kadarıyla orta zorlukta ve inişli çıkışlı sık çalılık ya da orman mert başkan.
Aslında ben de çok bisiklete binmek istiyorum.. Nasıl yapsak ki??
Trekking bence daha keyifli ama bisiklet olursa yine varim.
Birde trekking organizasyonu ilk olucak bence bu trekking olarak kalsin...yurumek en iyi spordur.
trekking trekking olarak kalsın hakana katılıyorum bu konuda ama neticede kalabalık bir ekibiz eğer o çevrede rota uygunsa mesela bisikletçiler 15 km yapar aynı süre içinde trekking ekibi belki 5 km yapar ama finiş noktasında buluşup ufak bir ateş yakıp mangalımızı yakabilemez miyiz acaba diye sesli düşündüm...mangal dediysem basit bir menu neticede sırt çantamızda fazla yük olmayacak basit bir sucuk domates biber olabilir ...
Bizim kamp alanımız bu hafta darlık barajına çok yakındı...Zorlasam bizim offroad yaptığımız rotayı çıkartabilirmiyim diye düşünüyorum Yerleri kaydetmiştimAma darlık barajı trekkingten apayrı bir organizasyon olur birde bisikletle dere geçmek sıkıntı olur heralde