Bozmayacam ki bi yerlere giderken benim bagaj hep dolu arkası cokuk duruyor bununla bi nebze ayarlayabilecem neticede monroe yapmış kötü olacahını sanmam deneyip görecez tabi gümrüğe takılmazsa
https://youtu.be/JWmb1DkwA4o
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kolay gelsin soluksuz okudum takibe devam..
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
bügun gaza geldim kanister kabını hep merak etmişimdir aldım dremelin testere ucunu kenarından inceden traşladım alt kapağı açtım youtubeda bikaç video seyretmiştim. amerikadan 80-100 usd civarı kanister kabı demek bi önemi var dedim. benzin deposundan buharlaşan benzini karbon filtreden geçirip direk kelebek boğazına vererek tasarruf sağlayan bir parça.
dibinde bir hava boşluğu ve sünger filtre vardı tabi sünger gebermiş. onun yerine yeni sünger kestim akvaryum malzemesi satan yerlerde akvaryumlarda kullanılan elyaf filtre bu işe uygun. aslında içindeki karbon malzemeyi de değiştirecektik ama karbonun 200 çeşidi varmış doğrusunu tutturamayız diye içinden çıkanı havalandırdık sonra sıcak fön makinası ile iyice kuruttuk saç kavurma gibi yaptık zira nemli ve kalıplaşşmış taşlaşmış gibiydi sonrasında havalanınca şişen malzeme içine sığmadı ve birazı arttı haliyle...aynen geri toplayıp siyah silikon ile kestiğimiz yerlerden yapıştırarak kapattık kurumaya bıraktık
her bulduğunu kesip parçalarsan bir önceki araba gibi (5.2) çöp berbat bir arabaya sahip olacaksın... ustalar adı üstünde ustalaştıkları için bazı şeyleri değil bir çok şeyi onlara yaptırmak zorundasın...haa yeteneklisin diyeceğim tek konu YEMEK yemek...kusura bakma biraderim ama sonunda hem çok para harcamış hem de işi hiçbirzaman bitirememiş olacaksın
Abi maşallahın var Tebrik ederim...
O bujileri takmadan 0,890'a çek tırnak aralığını... 0,600 olarak geliyor ve çiğ yaktırıyor... Ben de msd bobin ile aynı seti kullanıyorum... çok başarılı... Bir de filtre kiti al aslana...
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''