Abi hahahkahkaha attım evde
hala takiptesin
lpg den vazcaydım takmıycam
başkanın yolundan gidiyorum o konuda az kullanıyorum zaten aslan besleyen yemini düşünmez modundayım gerçi bende 2 aslan var crv de tüpsüz Allahtan o biraz daha az yakıyor
, yükseltme kiti konusunda da değişik düşünceler içerisindeyim
3.5" Rough Country kite sardım şu ara onu araştırıyorum
ama get + 30.5 lastik garanti
nisan ayı başında bitecek bu iş
![]()
Biz arıyoruz bulamıyoruz. Piyasada düzgün araba Yok diyoruz olana da pahalı diyoruz. İşi bilenin hali başka yoktan varediyor arabayı. Hayırlı olsun, bu kadar emekle ortaya çok güzel bir şeyin çıkacağı muhakkak.
Hayırlı olsun, fotoğrafları bekliyoruz
Ayrıca sadece get ile yükseltme ile araçlarımız standartlıktan çıkıp offroad aracı olmuyor bence. Geri dönülemez değişiklikler aracın standart (stock) oluşunu bozuyor, kesilen çamurluklar, demir tamponlar vs.
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2013 Jeep Compass MK49 2.0 Limited
başkan meslek değiştirdin galiba artık sen iyisimi sigortacılığı bırak sanayiye bir dükkan aç eminim baya bir müşterin olur sök parçala dağıt işi bitince geri topla![]()
Abi jant niye bakıyosun kiyoksa 2" den farklı bişeylermi var
ben 31" lastik istedim ustam 15 janta düşmek lazım dedi
245 75 16 da janta ihtiyaç olmuyor ama ötesini bilmiyorum tabi, ben jant değiştirmeden yapıcam değişiklikleri jant işin içine girince maliyette artıyor
3.5" kit takarsam da yine jantı bozmadan lastik büyütmeyi planlıyorum
![]()
benim dediğim oluyor başkan ikametgahı ikitelliye taşıyor
şakası bir yana çok çetrefilli iş vede zor paylaşımları izlerken iyide sanayide uğraşırken fenabişi.com
not= bakalım iş bitince ne kadar vida somun vs artacak![]()
kolay gelsin mert kardeÅŸim....
*KARÅžINDAKÄ° Ä°NSANIN EN AZ SENÄ°N KADAR AKILLI OLACAÄžINI SAKIN UNUTMA*
eveeet bugun sabah 9 da sanayide mesaimize başladık saolsun dinç abi atladı geldi gık demeden çalıştı akşamın 5 ine kadar ne ekmek istedi ne de su...3 kişi çalışmamıza rağmen aman aman görünürde birşey yok. .bu arada fedex ten aradılar 30 euroyu geçen siparişim vardı amerikadan gelmiş gümrük vergisini ödeyin kapınıza getirelim dediler....27 şubatta verdiğim sipariş çok hızlı geldi sevindim. evet ne yaptık bugun bir bakalım kısaca ...ha unutmadan sunroofcu aradı sunroof canavar gibi oldu tertemiz gel al dedi...
silecek motorunu aksamını söktük gerçi çalışıyordu ama altındaki kanalı rahat temizlemek için aldık dışarı balata spreyi ile üzerindeki tüm kirleri döküp yeni sıvı gres ile gresledim soketi nanoprotect ile kapladım sonra yerine taktık bu arada altındaki kanalı boydan boya temizledik en ufak çürük kırık yoktu
![]()