Selamlar zj aracımın geçen gün şanjıman yagı ve filtresini değiştirdim, r ye ve d ye aldıgımda vurma gider diye ümit ederken vuruntu hala devam ediyor, ne olabilir sebepleri biraz forumu gezdim ama şaft boşluğundan filan olabilir mi ?
Selamlar zj aracımın geçen gün şanjıman yagı ve filtresini değiştirdim, r ye ve d ye aldıgımda vurma gider diye ümit ederken vuruntu hala devam ediyor, ne olabilir sebepleri biraz forumu gezdim ama şaft boşluğundan filan olabilir mi ?
Ses yok vitesi r ye alıyorum araba yerinde sallanıyor vites geçerken sonra d ye alıyorum ondan biraz daha az sallantılı ses filan yok
Sert kalkısta sıkıntı yok, bide agır kalkıslarda 1-den 2 ye gecite sallıyor sonrasında sıkıntı yok hız yaptıgımızda da vites geçişleri güzel gerektği yerde düşürüyor hızlanıyor geçiyor filan
silkeleme ve sallantı yok
Konu atmaca08 tarafından (10.Nisan.2017 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.
Kalkış balatalarında bi sıkıntı başlamış olabilir ...! Dik yokuş seçip çeşitli sertliklerde denesene bi...yavaş kalk, çok sert kalk vs...1 den 2 ye atsın ama araba bi şekilde...bi dene bunu önemli testtir, teşhisi koyalım👍
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dik yokus denemesi yapaparımda fren basılı geri ve d konumu alındıgındaki mevzu dik yokustamı deniyeyim 1-den 2 ye geçişi anladım
kalkış balatası resmi filan varmı bulamadım internetten yada nereden temin edebilirim
Teşekkür ederim dik bayırda yapacagım işlemde nasıl bir hata ile karsılasmam gerekiyor kalkıs balatası bitikse