Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yeni aldığım 95 orvis edition ve sorularım hakkında.

Üye
    Nereden
    ankara

yeni aldığım 95 orvis edition ve sorularım hakkında.

Merhaba

Herkese iyi forumlar, yıllardır çocukluk hayalim olan grand cherokeeyi sonunda aldım. kendisi 95 orvis edition 5.2

Oldukça yabancısı olduğum bu aracla bir süredir ilgileniyorum elimden geldiği kadar eksik gidermeye çalışıyorum. Bilgi toplama amaçlı yıllardır forum gezdiğim ve konu hortlatmak çok hoşuma gittiği için yazmaya karar verdim. geze-gen üyeleri takip ettiğim kadarıyla en paylaşımcı grup şu an benim için. umarım bilgisi olanlar bana da yardımcı olur

gelelim mevzulara;

Aracı 15 yıllık bir abimden elimdeki bir klasiği çok istediği için takas yolu ile aldım. 4 haftadır falan keyifle biniyorum gözlemlediğim ufak şeyler var şöyle ki;

1- baş belası olan farlar bende de baş belası, yolu çok yüksek aydınlatıyor ve ayar vidaları kırık. doğal olarak yeni far alacağım ama sizce ucuz mika alıp bir kaç sene daha götürmesimi yoksa cam mı tercih etmeli?
    elinde bana sorun çıkarmayacak ve satmak isteyen varmıdır?

2- araçta fotoğraflardan da göreceğiniz gibi bana göre yakışmayan bir sepet ve sisler vardı tavanda. ilk olarak bunları söktüm. sepet boşta ve kullanmayacağım. sisleri ile birlikte satıcam. isteyen varsa iletişime geçebilir

3- kapı switchleri problemsiz sadece sürücü tarafı sürekli door ajar uyarısı veriyor. soketi söktüm ve yolcu tarafı ile değiştirdim sorun çözüldü yani switchde sorun yok anladığım. peki diğer sorun o zaman sokettemi? veya yol bilgisayarındamı? ne yapmam gerekiyor?

4- sol arka tavandaki tutamak kırık bu parçaya ihtiyacım var elinde olan veya satmak isteyen olur mu? bej renk aranıyor haliyle.

5- kalorifer veya klima çalıştığında yönlendirme kısmı çalışmıyor, sadece ön cam ve göğüsteki küçük ızgaralardan sıcak veya soğuk hava alabiliyorum. dijital ekranda da yönlendirme ibareleri çıkmıyor? sizce sorun paneldemidir yoksa kalorifer klepelerindemidir? bir kaç yerde ve jeepforumda klepe resetleme tarzında bişey okudum bu olay 95 modellerde de geçerlimi? tam olarak nasıl yapıcam bununla kurtarabilirmiyim? göğüs ve indirmek istemiyorum çünkü ne kadar düzgün olursa olsun aynı şekilde toplanmıyor...

6- araca ilk iş olarak flowmaster 44 taktım. ses ideal. ancak orjinal egsoz ucu hiç yoktu. bunu nerde bulabilirim. elinde olan varmıdır? acil lazım görüntüsü çok kötü

şimdilik dertlerim bunlar aracın fotoğraflarını ekliyorum yorumlara açıktır, mesela şu dodikler offsetli jant vs olmadığı için yakışmadığını düşünüyorum. sökmeyi planlıyor veya jant değişimi düşünüyorum acilen...
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler
    Konu ercumentaltuncu tarafından (19.Nisan.2017 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    öncelikle hoşgeldin ve güle güle kullan aracını. orvis nadir bulunan bir araç. keşke orjinaal orvis logolu paspasları da olsaydı. farlar mika cam çok farketmiyor deneblir cam farlarda bi tık yüksek voltajlı ampul kullanıp daha iiyi aydınlatma sağlayabilirsin mikada ısınmadan kaynaklı deformasyon olabilir camda olmaz
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldiniz Ercüment bey araç maşallah çok temiz güle güle kullanın.

Dodik çıkarmaktansa ofsetli jant daha bi güzel olur mümkümse 16 inç.

Farlar kesinlikle cam olmalı daha kullanışlı

Kapı açık vs gibi uyarıların çözümü forumda mevcut olduçka kolay çözümü kendin de yapabilirsin.

Klima klapelerini resetleme yaoabilirsin bi ara ben yapmıştım başarılı olmuştu oda forumda mevcut sanırım ben bulamadım bilen varsa lütfen paylaşsın

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Küçükçekmece
    1995 candır aramıza hoşgeldiniz

Üye bahadr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ankara
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın..

Üye
    Nereden
    ankara
    çok teşekkürler herkese