jeep kullanıcıları nereden alırsa alsın kazık yemek kaderinde var gibi
ben amazon dan aldım 300 dolarlık alışverişe 2.850,00 lira vergi ödedim :=)
ankara ve kocaelin den parçacılarla çalıştım orjinal diye gecirdikleri parçalar boğazıma kaldı :=)
çöpe attım
mesela ankadara bir özkanlar var ordan bir bir sürü parça aldım, buji aldım orjinal takımı 200 lira dediler gelen buji piyasada 120 liraya satılanla aynı idi parçayı iade ettik paramızı
ödemediler bugün yarın İBAN ver felan derken 200 lira girdi :=) allaha havale ettim... hakkım da haram olsun...
kocaelinde var ordan aldım ön arka ve el freni balatalarının hepsini, ürün o kadar adikii fren yapınca disk e yapışıyor ve normal giderken cik cik diye ses yapıyor adamları aradım sorun var bunu alın yenisi verin kaliletisini verin fiyat farkını vereyim dedim biz garanti vermiyoruz dediler bir 400 450 lirada ordan girdi :=) allah a have ettim bitti
yani hiç boşuna uğraşmayın güzel abim nerden alırsan al birileri kandıracak bizim gibileri. :=) içinizde dağ doğa tutkusu varsa göz kapatmak gerek bu ülkede esnaf yok dürüst insan yok tamirci parçacı hepsi, arazi aracı kullananları doğa severleri YOLUNACAK KAZ gibi görüyor... ohhbe içimi döktüüm kusura bakamyın kafanızı şişirdim :=)