Mantıklısını
iPhone
Llumar marka ön cam filmini ve sunroofa da aynı filmden toplam 250 tl'ye yaptırdım.
Dönüş yolunda sunroofun perdesini kapatma ihtiyacı duymadım. Çok bariz bir şekilde ön camdan gelen güneşin yakıcılığı kesiliyor ve araba çok daha çabuk serinliyor.
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited
600 Tl de çok para ya film için bana göre, farklı bir masraf kalemine aktarılmalı bence Fuat abi mantıklı olmuş hayırlı olsun
Güle güle kullanın benim arabada da ön kapılarda yok arkalar film li karasuya gelene kadar piştim ist dönüşünde bende komple yenilemeyi düşünüyorum filmleri
Teşekkür ederim. Evet artık film şart güneş çok daha etkili. Daha önce şirket arabalarına bile kendim yaptırıyordum çünkü bir defa avucumu bir defa da kolumu çok kötü yakmıştım.
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited
Benim arabada ön camında yarım numara film var ve bugüne kadar İstanbulda yaşamama rağmen bir sıkıntı çıkmadı. Geçen diğer arabaya yaptırmak istediğimde baya herkes korkmuş yapmak istemiyor kimse. Çevirmeye girerken iç ışıkları yskıp camları indirdiğinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım tekrardan. İyi tatiller herkese
VW AMAROK V6