O zaman ben 4+1 in arti kisminda kalayim, meblag azalmis olur. Ä°htiyac sirasina gore planlayalim
O zaman ben 4+1 in arti kisminda kalayim, meblag azalmis olur. Ä°htiyac sirasina gore planlayalim
Kart isini hallettik. Bugun Emirhan Abi ile gorustum.
Ona adam basi 100$ karsiligi TL yatiricaz. Siparisi o tek elden verecek. Kargo ucretsiz olarak ABD'de yasayan arkadasina gidecek. O da USPS (Ups degil) gumruge takilmadan bize ulasacak. Kargo ucretini ne tutarsa ona gore halledecegiz.
Ben hesap no ozelden atacagim herkese.
Dikkat !!! Paket İstanbul Posta Dağıtım merkezine geldiğinde aynı mamulden bu kadar çok seri adet çıkarsa gümrüğün rengi değişir, şahsi ihtiyaçtan çıkar > ticari ithalata sokabilirler > sonrasında gümrükten çek çekebilirsen....
merhaba, cam çıtası siparşiniz nasıl sonuçlandı? aynı siteden bende sipariş vereceğim.
Ben aldım ancak yurtdışından değil.
Yaman Ticaret muadilini getirmiş. 4'ünü 360 TL'ye nakit aldım.
Kalitesi çok iyi değil. Uçlarındaki şapkalar çıkacak gibi duruyor ve çıtaların rengi çok mat. Orjinalleri gibi parlak siyah değil.
Ha oldu mu? Oldu tabi, sonuçta eskileri kabarmaktan arabayı çok eski gösteriyordu. Resim çeker paylaşırım.
Benim eskileri sökmek inanılmaz uğraştı. O kadar çürümüş ki, kaportaya kaynamış resmen.
paylaşımınız için teşekkürler.
Merhaba, 5 kişiden biri içinde ürünü getirten oldu mu? ne şekilde oluyor merakındayım
Ergun abinin uyarisiyla bireysele donduk, ben zaten fiyatta indirim saglamak amaciyla ekibe dahil olmustum. Sanirim baska kimse almadi
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
yani bireysel olarak mı getirttiniz? neye mal oldu? takılma ihtimali oluyor mu gümrükte?
Ben getirtmedim, 75 avroya kadar su ana kadar takilan birsey olmadi benim aldigim diger urunlerde. 2 den fazla olunca urune gore sorguluyorlar sanim ticari veya bireysel mi diye.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
teşekkürler yaman otodan alayım ben de. yan sanayi mi onlardaki yine kabarma filan yapıyor mu
Walla ben şimdi arayıp sordum.
Tanesi 125TL dediler ki set olarak da 500TL ye geliyor.
Ebay de set fiyatı $90 ve kargo da $50
http://www.ebay.com/itm/99-04-Jeep-G...3D311144736293
2004 Grand Cherokee 2.7 CRD Vision