Karadeniz cografyasi icin Beyaz yazili lastik tercih sebebiymis zaten...yayla yollarida daha basarili oldugu soyleniyor
Karadeniz cografyasi icin Beyaz yazili lastik tercih sebebiymis zaten...yayla yollarida daha basarili oldugu soyleniyor
bir aksilik olmaz ise ağustos ayı sonu ve eylül'ün ilk haftası yaklaşık 10 günlük kamplı kaçkar zirve planım var. gidecek olan dostlarla rastlaşırız umarım.
Hakan ben de bir ekleme yapayım.Bu gezinin niteliği ile ilgili Zor Yollar 62-68. bölümleri izlemenizi tavsiye ederim.Aklınızda gezi ile ilgili soru kalmaz.Ben de birinci programdan itibaren youtube dan izliyorum.Tam da bu günlerde Gürcistan bölümünü bitirdim.Çok keyifli görünüyor.Akaryakıt ucuz.
68.BÖLÜM Macahel'de, Mehmet Becce'nin, ormanın geri almış olduğu yoldan, Bayar'ın köyüne inişi çok keyifli görünüyor.
Vatandaşlar araçlarının deposuna benzin doldurmak için günübirlik Gürcistan’a gidiş-geliş yapıyor.
Fiyatlar yarı yarıya…
Türkiye’de benzin fiyatlarının her geçen artmasından yakınan vatandaşların özellikle hafta sonu Gürcistan benzinliklerine gidiyor. Türkiye’de litresi 4.35 lira olan mazotun litre fiyatı Gürcistan’ın Ahıska ilinde 2.75 lira, 4.97 lira olan benzin litresi ise 2.5 liraya satılıyor.
Ucuz yakıt alan Türk vatandaşları araçlarını takoz üzerine çıkararak depolarının tam dolmasını sağlıyorlar.