Mert, çok haklısın, asvaltta sorun değil ama arazide romrk arkada zıplayıp durur, tabi önce tam olarak test etmeden ( dolu haliyle...) bir işleme girişmemek lazım, şu anda varsayıyoruz...., belkide o kadar rahatsız edici şekilde sarsmayacaktır....
Ama diyelimki çok sarsıyor, zıplatıyor ;
Öncelikle iki tane bisiklet ara (çataldakilerden değil kadro arasındakinden..) amortisörlerinden temin etmen lazım. Bu amrtisörler bildiğimiz coilover tipinde amortisör ve yay bileşimlidir. Ama dikkat: Yetişken dağ bisikleti ara amortisörü değil, çocuk dağ bisikleti ara amortisörü almalısın ki, kiloya göre tatlı bir süspansiyon olsun.
Sonrasında aşağıda gördüğün şekillerde bir montaj tasarımına yönlenebilirsin ;
Güle güle kullan Mert....Römork lastiklerini aynı yarış lastikleri gibi dişşiz kullanırsan su sicratma olayini cözersin....Dişe de gerek yok arkadaki lastiklerde sonucta karavan degil...
Çok iyi bir iş yaptın onu almakla Mert...
Paşam arkanda keyifle gezecek
Güle güle kullan...
Arka çamurluğu aşağıya doğru uzatırsan sanırım sorunu çözersin.
Eski tip şehir bisikletlerin çamurlukları işini görecektir sanırım.
En kötü olasılıkla PVC bir boru alıp ortadan boylamasına ikiye böl ve ısıtarak bük.Sonrada montajını yaparsın.
Plastidip le boyamayıda unutmazsın zaten
Şehzade Yigit resmen Sen gezilere getir.Sen yorulunda herkesin bisikletine sirayla baglariz kardesimi Şehzade Yigiti senden sonra ilk tasima gonullusu benim...
Kim bilir belkide bigun Baskanimiz bile olur Yigit oğul hahahahahahaha
mert bırak su çamur sıçrasın çocuğa....doğaya çıkıyoruz...bisiklete bile çamurluk takanlara şaşıyorum...yedek kıyafet getirin özgürlüğün tadını çıkarın ve kirlenmekten korkmayın
Bugun Ailece belgrat geyik ciftliginin oraya kahvaltiya gittik 4 kisi 130 tl ye ciktik bi daha azla gitmem..kahvaltidan sonra bisikletle turladik biraz yokuslarda romorkun varligini iliklerime kadar hissettim cukurlu camurlu yerlerden gectik yigit sorun cikarmadi neyseki. Hava harikaydi
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
Neyse, Yiğiz mız mız edip sıkılabilirdi de...
Römork çok iyi oldu.
Güzel bir aile saadeti.
Ama Mert, aslında bu romörk iyi iş, bu sayede bisiklet üzerinde daha da fazla kalori yakıyorsun.