çok büyük geçmiş olsun tahsin....efor isteyen sporları yapan herkesin tetkik yaptırıp az da olsa kendini garantiye alması lazım....yardımcı olan arkadaşlardan allah razı olsun
çok büyük geçmiş olsun tahsin....efor isteyen sporları yapan herkesin tetkik yaptırıp az da olsa kendini garantiye alması lazım....yardımcı olan arkadaşlardan allah razı olsun
Tahsincim çok geçmiş olsun sesini duydum iyi geliyordu,allah beterinden saklasın.
Allah sifa versin. Buyuk gecmis olsun. Cok ters yerde yakalanmis malesef. Sukur yetismis.
Biraz önce yanından döndüm.
Gayet iyi görünüyor ve neşesi yerinde.
Yarın birkaç tetkiği daha olacak ve sonrasında büyük bir olasılıkla Cuma günü çıkacak.
Çok ucuz atlatılan bir durum ve allahtan tek başına değildi.
Bundan sonrada dikkatli olmalı ve kendisini hiç bir şekilde uzun bir süre yormamalıdır.
Büyük geçmiş olsun.
Tahsinim Gecmis Olsun...Eve gidince arabanin yanina bi ugra
Tahsin'im, geçmiş olsun, duyduğumda yanına geldim ama yoğun bakımdaydın... şimdi kendine iyi bakma zamanı...
Ben de az önce ziyaret ettim. Maşallah çok iyi . Her şey yolunda görünüyor.
Gelelim bu olaydan alacağımız derslere;
10 gün kadar önce 37 yaşında bir can arkadaşımı, hemşerimi kaybettim.
Ciddi hiç bir sağlık sorunu yoktu ve 2 küçük çocuğunu ardında bırakarak kalp krizi sonucu vefat etti.
Bir kaç hafta önce yer yer hissettiğim çarpıntıvari şikayetlerim sonucu planladığım Kardiyolojik tetkiklerimi,
hem bu üzücü vefat ve hemde Tahsin Kardeşimizin yaşadığı bu can sıkıcı bu olay nedeniyle hızlandırdım.
EKG - EKO - EFOR testlerim iyi çıktı. her ihtimale karşı, holter ve Koroner BT de yaptırmayı düşünüyorum.
Fakat kan testlerim iyi değil. Hemogram normal sınırlar içinde.
Ama gerek kollestrol ve gerekse trigliserit oldukça yüksek değerlerde çıktı...
İnanıyorum bir çoğumuzda az veya çok sıkıntılar mutlaka vardır. Erken teşhis hayat kurtarır.
www.geze-gen.com
Geçmiş olsun Tahsin acil şifalar dilerim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tahsin geçmiş olsun, bir çırpıda kendini toparlandığının haberlerini almak çok güzel
Tahsinim geçmiş olsun kardeşim, korkuttun bizi..
2011 Nissan X Trail
geçmişler olsun kardeşim. korktuk fena halde. mert ve ejder durumu açıklamış zaten. fazla söze gerek yok. bundan sonrası için dikkat edecek ve fakat sporu da ihmal etmeyecek. yaşam devam ediyor çünkü.
Canım arkadaşlarım , abilerim. Su anda hastanedeyim ve bugün cikacagimi umut ediyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.beni yalnız bırakmadığını için ben ve ailem cok teşekkür ediyoruz.Cok duygulandım.
Doktorun dediğine göre Ciddi bir kriz geçirmisim.
Göğüste yanma olarak başladı. Aklıma kalp olduğu gelmedi önceleri.ama bir terslik olduğu belliydi. Daha sonra kalp olabilir diye zoraki oksurmeye çalıştım.Sonuçta büyük bir şans ile hayattayim.Bundan sonrası yaşantım daha farklı olacak.
Beni hastahaneye taşıyan arkadaşlarım, harbi CANSINIZ, canıma can kattiniz.