pazar gunu gunubirlik olarak gitmeyi dusunuyorum,
dileyen varsa 3 kisilik daha yerim olacaktır...
fluence candır!
pazar gunu gunubirlik olarak gitmeyi dusunuyorum,
dileyen varsa 3 kisilik daha yerim olacaktır...
fluence candır!
Arkadaşlar Cumartesi saat 08:00 de karşı gurubu bir yer belirleyip buluşacak. Yarın buluşma yerini Emirhan Kutlu belirlicek. 08:30 da Monster Garajda buluşup yola çıkılacak. Kahvaltıyı darıca da feribotta yapma düşüncesindeyiz. Ordan durmadan yarış alanına kadar çıkıcaz. Kamp kurulacak. Yrışacak ekipler etabı gezeceklerinden gün içinde başka bir aktivite olmayacak. Belki öğleden sonra bi mangal yaparız. Akşam ateşimizi yakıp yiyip içicez. Ben 3x3 bir tente, jeneratör, aydınlatma, invertör ve ilave bir adet dört kişilik çadır getiricem. Akşam yemeği mangal işini birlikte karar verip ortak hareket edelim derim. Yemek konusunu Soner organize etsin derim. Sabah kahvaltıda muğlama benden, gerisine karışmam Bu arada kar olacak yüksek ihtimal hazırmıyız
Benim kamp işi yatar.... Pazar günübitirlik geleceğim ben de
arkadaslar yol icin bir onerim var,avrupa ve anadolu yakasi kayısdaginda ugur un fabrikada bulusup hareket dusunduk.cunku bir cok isi oraya geliyor. avrupa yakasi olarak,burda bulusma yeri belirleyip topluca,konvoy olarak gidebiliriz.kahvalti vs. icin yer organizasyonu icinde tel. trafigi olmaz.15-20 kisi kararimiz bu,uyan olursa irtibata gecelim.arac fazlaligini da engellemis oluruz.
zj candir,gerisi
arkadaslar birde malzeme listesi yapalim,cok guzel bi kamp olsun,eksik hic bir sey olmamasi icin ve ayni seyleri goturmemek icin.jenerator,agac motoru vs. gibi tam techizat gidelim
zj candir,gerisi
Gunu birlik gidecek olan Fadila borada eslik eder.Hatta Ejder gunu birlik giden olursa bende gelirim diyodu.
Biz cumartesi ogleden aonra cikabilicez Serkanda Bende oglene kadar calisiyoruz maalesef.
arkadaşlar kamp için mangal ve kömür işi bende...herkes kendisine yetecek kadar etini alsın orada soner pişirme işini halleder...yine herkes birer ikişer yumurta peynir zeytin alsın kahvaltı için orda birleştiririz...ilk giden güzel bir kamp yeri bulsun çardaklar var kurulacak...bir de binek araçların rahatça girebileceği bir yer olsun.....çok mu şey istedim yaw
borayi sabah 8 de uyandirip isigi alsam mi ?
Koordintör lazım olursa 3G bağlantı kurarak yardımcı olabilirim size
Ben çalıştığım icin gelemiyorum aklım sizinle, yarışacak arkadaslara basarılar dilerim, kazasiz belasiz kupalarla donersiniz inşallah
Ne jeepler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm jeep'i yok
ben çok çok istememe ragmen pazar maalesef gelemiyorum,
hakanla konustum ama burdan da yazayım dedim...