-
- Ergun
Moderator
-
- tahsin
Üye
Ekstrem spor olarak değilde aslında genel olarak SPOR olarak bakmak lazım. Olimpiyatlarda aldığımız madalya sayısı bize aslında problemi anlatıyor.Ağaç yaşken eğilir.
ST15i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
- Burak
Moderator
Bir kayakçı olarak kayak konusundan bahsedeyim.
Türkiye'deki genç ve milli kayakçılar federasyon tarafından tam olarak desteklenmediği için aileler bu işe soğuk bakıyor ve yetenekli çocuklarının kayak sporu ile ilgilenmesini istemiyorlar. Hem maddi, hem manevi olarak. Okusun adam olsun diyorlar.
Yurtdışındaki kayakçılar çocuk yaştan itibaren profesyonel pistlerde, profesyonel hocalarla, profesyonel malzemelerle ve profesyonel antreman koşullarında hazırlandıkları için başarı otomatikman geliyor.
Biz her sene kayak için Sarıkamış'a gidiyoruz. İnanılmaz yetenekli çocuklar var ama bahsettiğim bu sebeplerden dolayı malesef bir yerlere gelemiyorlar. Biz KarTutkusu Kayak Kulübü olarak bunun için Sarıkamış'ın en yetenekli kayakçılarından Yusuf Koç için bir Sosyal Sorumluluk Projesi başlattık. Ayrıntıları bir ara ayrı bir başlık halinde açarım.
Proje ile ilgili tanıtım videosunu ekleyecektim ama youtube kapalı olduğu için ekleyemiyorum.
Bu Konu için Etiketler