Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türk Gençlerinin Extreme Sporlarla İlgilenmemelerinin 16 Muhtemel Sebebi

Hybrid View

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Türk Gençlerinin Extreme Sporlarla İlgilenmemelerinin 16 Muhtemel Sebebi

Türk Gençlerinin Extreme Sporlarla İlgilenmemelerinin 16 Muhtemel Sebebi
    Aslında normal spor yapılmıyor ki, ekstremi yapılsın. Ancak, insan spor kanallarında oradan oraya uçup zıplayan insanları görüp de neden benim gençlerim de böyle şeyler yapamıyor diye hayıflanıyor. Gençlerimizin artık ekstrem sporlar dünyasında yerlerini alma vakitleri geldi de geçiyor bile.

1. Uçurumdan Atlamaktan, Paraşütle Kendimizi boşluğa Bırakmaktan Birazcık Tırsıyor Olabiliriz

2. Mahallelerde Gençler İçin Ekstrem Spor Yapacak Yeterli Alan Olmaması

3. "Aykırılık", "Macera" Gibi Kavramların Bize Yanlış Öğretilmesi

4. Tamamen Tembellikten de Kaynaklanıyor Olabilir

5. Ekstrem Sporlardan Daha Heyecanlı Olduğunu Düşündükleri Uğraşlarının Olması

6. Ekstrem Sporlar İçin Gerekli Malzemelerin Fiyatları Biraz Tuzlu Gelebilir

7. Birçok Gencimizin Zaten Düz Yolda Bile Zar Zor Yürüyebilmesi

8. Ekstrem Sporların Lüks Bir Zevk Olması

9. Ekstrem Sporların Türkiye'de Yanlış Anlaşılması

10. Sınavdı, Okuldu, Stajdı Derken Gençlerin Kollarını Bile kaldıramayacak Kadar Yorgun Olmaları

11. Ana Yüreğinin Evlatlarının Düşüp Yuvarlanmasına Razı Olmaması

12. Babalardan Gelen, "Yapma Demiyorum. Hobi Olarak Yine Yap" Çıkışı

13. "Sen Şu Devlete Kapağı At da Sonra Ne Yaparsan Yap" Mantığı

14. Haftada Bir Kez Yapılan Halı Saha Maçlarının Gayet Yeterli Olması

15. Türk Erkeğindeki Göbek Sorununun Ekstrem Sporlar İçin Sorun Teşkil Etmesi

16. Günlük Hayatın Zaten Yeterince Ekstrem Olması

Üye anarchist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Ekstrem spor olarak değilde aslında genel olarak SPOR olarak bakmak lazım. Olimpiyatlarda aldığımız madalya sayısı bize aslında problemi anlatıyor.Ağaç yaşken eğilir.

ST15i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir kayakçı olarak kayak konusundan bahsedeyim.

Türkiye'deki genç ve milli kayakçılar federasyon tarafından tam olarak desteklenmediği için aileler bu işe soğuk bakıyor ve yetenekli çocuklarının kayak sporu ile ilgilenmesini istemiyorlar. Hem maddi, hem manevi olarak. Okusun adam olsun diyorlar.

Yurtdışındaki kayakçılar çocuk yaştan itibaren profesyonel pistlerde, profesyonel hocalarla, profesyonel malzemelerle ve profesyonel antreman koşullarında hazırlandıkları için başarı otomatikman geliyor.

Biz her sene kayak için Sarıkamış'a gidiyoruz. İnanılmaz yetenekli çocuklar var ama bahsettiğim bu sebeplerden dolayı malesef bir yerlere gelemiyorlar. Biz KarTutkusu Kayak Kulübü olarak bunun için Sarıkamış'ın en yetenekli kayakçılarından Yusuf Koç için bir Sosyal Sorumluluk Projesi başlattık. Ayrıntıları bir ara ayrı bir başlık halinde açarım.

Proje ile ilgili tanıtım videosunu ekleyecektim ama youtube kapalı olduğu için ekleyemiyorum.

Bu Konu için Etiketler