Google virusleri.... Mert siler ... Arada böyle mesajlar olabilir...tamamen engellemenin yolunu arıyoruz
Google virusleri.... Mert siler ... Arada böyle mesajlar olabilir...tamamen engellemenin yolunu arıyoruz
Şu anda tapatalk olduğundan pek gerek yok ama eğer gerek duyulursa mini sürüm olarak bir tasarım yapılablir. Tasarımda hiçbir resim kullanılmaz. Tamamen rgb kodları ile oluşturulur. Rütbelere göre renklere ayrılabilir. Resimler için yeni sekme bağlantısı verilebilir.
Sonuçta eski bilgisayarlardan giren arkadaşlara hem kota dostu hem de bilgisayar dostu bir site haline gelir.
Saygılar.
üst taraftaki yazılar okunmuyor.Ya yazı rengini değiştirelim yada kapak fotoğrafını.
Anlık olarak Hangi üyeler sitede ,o an Kaç kişi online + herhangi bir haber sitesinden bağlantı yapılarak son dakika haberler, Günlük döviz, borsa ekonomi haberleri vs. Slaytı yapılırsa Sitenin Reytingi daha da artacağı kanısındayım.
Bölgesel hava durumu yararlı olabilir.
Bu arada resim ve avatar değiştirmek istiyordum, karıştı işler hep hata veriyor
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
DIY diye bir bölüm açsak?
DIY- kendimiz yapalım
bölüm adı böyle olabilir.
ne dersiniz?
Bi eriğinen bi büyük rakı devirir ama kendi devrilmez.
Benim önerim ana sayfadaki bisiklet bannerı değişebilir
One Life Live Ä°t
Tapatalk'ta Geze-gen'i bulamadım. :-(
Muzaffer Albeni *Rüzgar*
Malesef :-(
fotoÄŸraf.jpg
Muzaffer Albeni *Rüzgar*
Ben aynı şekilde aradım ve buldum orada
iPhone Tapatalk
Hepimiz kullaniyoruz... Ä°lginc
Mobil gönderi....
Site ile doğrudan alakalı değil ama youtube da geze-gen kanalı açılabilir.
https://www.youtube.com/channel/UCRa...aafNxpDtiYPwJQ
gibi mi kanal farklı birşey mi çok emin değilim
www.geze-gen.com gelişimiyle doğrudan ilgili değil onu kastetmiştim. youtube da arama yapmıştım ama bulamamıştım ilk sayfada çıkıyormuş resim vs yok o yüzden atlamışım benim hatam.