Bora Abi'ye kesinlikle katılıyorum. Kendimi de dahil etmek üzere önemli konularda geyiğe döndüğümüz çok oluyor.
Ben yöneticisi olduğum Kayak kulübümüzün forumunda bu tarz bir yasak getirmiştim. Bildiğiniz diktatörce yasak. Geyik yasaklamıştık. Tek bir başlık açmıştık. Sadece orada geyik yapıyorduk.
Bunun dışında kendimle alakalı olarak, arabayı almanın ilk heyecanı ile sitenin biraz dibine koydum, hem geçen süreçte araç hakkında daha çok fikir sahibi oldum, hem de olabildiğince forumu işgal etmemeye çalışıyorum son zamanlarda.
Öneriler olarak da, ilk etapta aklıma gelen forumun SEO çalışması. Google'da üst sıralarda çıkabilmek için bu konuda çalışma yapılması. Bunun dışında geze-gen.com sadece forum formatında değil de, off-road ile ilgili bir portal haline dönüşse? Ne bilim, off-road'a yeni başlayanlar, off-road yarışmaları, off-road gezi güzergahları, kampçılık vs. ile ilgili çok kapsamlı bir portal hazırlasak. Evet bu kısa süreçte olacak birşey değil ama zamanla herşey olur.
Naçizane fikirlerim bunlar tabi. Biz de aynı şeyi www.kartutkusu.com için hazırlıyoruz. Kayağa yeni başlayanlar, Türkiye'deki kayak pistlerinin ayrıntılı incelenmesi gibi konuların yer aldığı bir portal tasarlıyoruz.