Bu gezi nasıl olcak Tam Off Road havası
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu gezi nasıl olcak Tam Off Road havası
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Valla su kadar soyliyim ben Kiyikoyde hayatimin en iyi 2-3 offroad gununden birini gecirdim
Herkesin gonlune gore etap var İsteyen yukari tirmansin isteyen kanaldan gecsin isteyen derenin icinden gitsin
İsteyen bisiklete binsin,isteyen sominenin basinda uyusun
Hem offroad hem tatil olucak
Yarin saat 13:00 da Mahmutbey giselerden otobana girmis olucam.
Catalcada otobandan cikip arka yoldan Saraya dogru devam ederiz.Saraydan Kiyikoy yoluna saparak Aksicim tabelasina kadar asfalttan gidicez...Sonrasinda stabilize yoldan devam ederek balkayaya olasicaz....Balkaya köyunu gecince Otel Tabelasini gorucez
Yarın Balkaya ya gidersin de sen şimdi
2011 Nissan X Trail
Çok keyifli harika iki gün geçirdik... Herşey muhteşemdi... En önemlisi dosluk ve muhabbetin ön planda olduğu sorunlardan uzaklaştığımız bir haftasonu geçirdik.... Başta organizasyonu üstlenen Hakan kardeşim olmak üzere oradaki tüm arkadaşlara ailece çok teşekkür ederiz..
Bende fazla foto yok olanlar mutlaka paylaşacaktır.., en kısa zamanda tekrar görüşelim
Biz de ailece çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Yorgun ama iyi beslenmiş ve yeni dostlar edinmiş olarak evimize döndük. Geze-gen ailesine çok teşekkür ederiz.
Gelemedik fotoları merakla bekliyoruz
2011 Nissan X Trail
Mükemmel bir hafta sonu kaçamağı oldu, gezmenin, eğlenmenin, ve beslenmenin tavan yaptığı bir hafta sonu yaşadım. Herkese tek tek çok teşekkür ediyorum, uzun zamandır sayenizde bu kadar dolu bir hafta sonu geçirmedim
Sevgili Hakan Bey, dönüş yolunda uğradığımız Öz Yayla'da o son köfteyi, o son pirzolayı, o son sucuğu ve o son yoğurdu yemiyeydik iyiydi...
Değişiklik olsun, cep telefonuyla çektiğim az doğa fotolarıyla başlıyayım.
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü