Yakıt deposunun dış bağlantı borusu sonunda geldi.
Yarın takıp araç üstündeki fotolarını ekleyeceğim.
Yakıt deposunun dış bağlantı borusu sonunda geldi.
Yarın takıp araç üstündeki fotolarını ekleyeceğim.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 04:19 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Artık kilitli.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 04:20 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Bu ara biraz yavaş ilerliyoruz. Bir buçuk aydır rot ve direksiyon kutusunu bekliyorum. Bu arada yavru şanzumana şaft ve mafsallarına bakım yapıyorum.
Sıvı contayla üstünkörü kapatılmış yerlere conta kestim.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 04:21 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Rod kolları ve pitman kolları hazır. Bugün rod kollarını ve s link i taktım yarın direksiyon kutusunu takacağım. Uzun süre sonra yürüyecek inşallah.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 04:22 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Direksiyon pompasını ve kutusunu yerine taktım ve hidroliği doldurup havasını aldım. Yarın bir test sürüşüne çıkacağım.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 04:23 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Zincir paslanmadıda 2 aydır hiç kullanmadığım için yeni değiştirdiğim diskler paslanmış.
Toe ayarı yapıldı bugün.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 04:24 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Evet adamların 2 dükkanı vardı birine sığmadı resimdeki yerde ise arka tekerler platform ve zemin arasında kaldı. Taktıkları kalibrasyon cihazlarına ek uzatma takmak zorunda kaldılar. Fotolar çektiler sorular sordular baya merak ettiler aracı.
bir nefesle çabanızı ve emeğiniz izledim ellerinize sağlı çok güzel iş çıkmış
Şanzıman ve şaftlar.
Bugün Vinç ile alakalı eksikleri giderip bir deneme yaptık.
Bir de videomuz var.
Sigorta kutusunun da pcb sini çıkarttık çok şükür 1 hafta içinde elektrik tesisatını halletmeyi umuyorum.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 04:32 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
erdem aracını osman abinin dükkana uğradığımda gördüm ama karşılaşamadık...bi daha ki sefere inşallah..
Evet Osman abi ile tanıştım. Yarışlara girdiğiniz kırmızı arac orada duruyordu. Biraz sohbet ettik şu an araç yine orada ufak bir torna işi daha var umarım karşılaşırız.
En üstteki resimde sol taraftaki yeni olan vincin şaftı , ortadaki iki şanzıman arasındaki ana şaft , soldaki ise ön diff e giden şaft.