Bugün fren, rotor ve termostat parçaları geldi.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 16:32 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Pazar günü Çiftalan a yarışları izlemeye giderken aracımın akü + kablosu sarsıntıdan ve benim sabitlemememden dolayı egsoz borusuna deyip kısa devre oldu. Akünün - kablosu önce kavruldu sonra izolesinden sıyrıldı ve akünün - kutup başı eridi. Bir şekilde devam edebildim. Bu sırada bana yardımcı olan Levent ve Emre arkadaşlara ve geçerken yardıma ihtiyacım olup olmadığını soran Gürcan ve Rıfat arkadaşlara teşekkür ediyorum. Benim için can sıkıcı bir gün oldu. Allah beterinden korusun hepimizi.
Sağol başkan. Söndürücü vardı ancak yanıma almamışım. Büyük ders oldu bana. Şalter gerek çok doğru ama hata bende. Kabloyu sabitlememişim. Elimi flan da yaktım bütün gün sızladı. Ne sürdüğüm araçtan ne izlediğim yarıştan bir şey anlamadım. Bu hatayı buradan paylaşıyorum ki başkaları yapmasın.
Kardesim gecmis olsun tekrar, bizi de korkuttu hadise o gun iyice bak herseyine aman, canavari seviyoruz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok geçmiş olsun Erdem ,akü çok tehlikeli bir malzemedir kutup başı eridi diyorsun bırak yangını akü gözlerinde patlama dahi olabilirdi bundan yıllarca önce benim bir arkadaşım akü bakımı esnasında yanlışlıkla kısa devre yaptırdığı akünün ani şekilde ısınarak kaynama yapıp asit gözlerini patlatması sebebiyle aküden fırlayan plastik bir parça arkadaşımın gözüne saplandı ve gözünü parçalayarak kör etti.Aman dikkat et akü patlamasında söndürücü ye filan fırsatın kalmaz.Tekrar geçmiş olsun.
Erdem hocam geçmiş olsun.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Beni ZiiiJeem'den soğuttu bu araç
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''