Benim arac ile aynı kasa olan bronco çarpışma testi.
Benim arac ile aynı kasa olan bronco çarpışma testi.
Tehlikeli işler peşine düştük yine
1975 Ford
KardeÅŸler kavuÅŸtu.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 16:34 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Benim abi. Yakında deli gömleği giydirecekler gibi geliyor bana Motor aynı 300 CID = 4.9 LT, sıralı 6 silindir. Hiç lpg takılmamış, dediklerine göre 3. sahibiyim. 1975 model olmasına rağmen 77 nin ilk halinden daha iyi durumda. Motorun durumu gayet iyi. Direksiyon orijinal (Hidrolik değil). Çekme belgeli. Bakalım nasıl olacak. Bunun için yeni bir konu açacağım ama öteki bittiği zaman.
Bugün uzun zamandır ertelediğim gösterge işini bitirmeye karar verdim ama hepsi bitmedi. Genel aydınlatma tamam ancak sinyalizasyon (uzun lamba, flaşör, park freni vs.) başka güne kaldı. Bittiği kadarıyla durum bu.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 16:37 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
emeğinize sağlık başından son sayfaya kadar belgesel gibi nefesim kesilerek izledim....kazasız keyifli sürüşler olsun....
Dediklerinizi dikkate aldım ve sarı led araştırdım ancak bu kılıftaki ledler sarı denmesine rağmen turuncuya yakın bir renkte yanıyor. Bu sebepten beyaz kalacak. Ayrıca istenildiği zaman orijinal lambalı haline dönülebilir, yuvalar bozulmadan yaptım led işini.
Teşekkür ederim İlhan bey.
Selam.
Yaklaşık bir buçuk ay sonra biraz ilerledik.
Rotor rod ları (ball joint) gelmişti bunları değiştirmeye başladım.
Biraz uğraştırdı.
Aksların mafsallarının da işi bitmiş değişecek.
Aksın bu yüzeyi öpen v-ring de yırtılmış. Bunu da değiştireceğiz.
Sonra diğer taraf var. Önümüzdeki 2 ay içinde muayene işini bitirip trafiğe çıkartmak istiyorum. Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 16:39 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Sağ ön tarafı toparladım.
Sol tarafı sökeceğim ancak ondan önce yaptırmam gereken başka işler var. Motor 5 silindir çalışıyordu. Subap ın biri oturmuş ve bunun için üst kapağı söktüğümüz de yeni bir üst kapağın bize lazım olduğunu öğrendim. Bir kaç değerli abimin yardımıyla çıkma sağlam bir tane bulduğumu umuyorum. Siparişini verdim. Pazartesi gelecek inşallah.
Bu işler bitince sol ön aksı söküp yapacağım.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 16:41 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Silindir kapak contası ve valf contaları geldi. Valf lerin olduğu kapağın alıştırması yapıldı ve takılmaya hazır. Bir iki gün içinde marş basmayı umuyoruz.
Konu berdush tarafından (17.Mayýs.2016 Saat 16:42 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
esimlerin bazılarını niye göremiyorum benim ayarlardamı bir şey antenle mi oynıyayım yani
photobucket a yükleyeyim de yarın da onu kapatmayacaklarının garantisi yok. Yalnız bende tüm resimler açılıyor, ne vpn ne dns kullanmıyorum ama resimleri görebiliyorum. Telefondan girerek gördüm mahkeme kararıyla kapatılmış mevzusunu. Bütün resimler gitmiş. Bunun bir kurtarma yolu var mı acaba.
Konu berdush tarafından (07.Aðustos.2015 Saat 19:51 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Silindir kapak contası ve valf contaları geldi. Valf lerin olduğu kapağın alıştırması yapıldı ve takılmaya hazır. Bir iki gün içinde marş basmayı umuyoruz.
DSC_1613.jpgDSC_1614.jpgDSC_1615.jpgDSC_1616.jpg
Şimdilik son durum bu. Yaklaşık 250 resim şu an gözükmüyor. Bunları başka bir siteye yeniden yüklemem gerek. Vaktim oldukça bu iş ile ilgileneceğim.
Konu berdush tarafından (07.Aðustos.2015 Saat 20:30 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.