Merhabalar
Ben Antalya'dan Salih. Siteyi dün tesadüfen internette gezerken buldum. 42 yaşındayım. Makina Mühendisiyim, yaklaşık 15 yıl kurumsal firmalarda çalıştım. Yaklaşık 4 yıl önce kendi işimi kurdum. Off Road veya off road araçlarıyla iki yıl öncesine kadar olan ilgim yancılıktan öteye geçmedi. Arkadaşlarla dağ, kum gezileri, ailecek yapılan piknikler falan.İki yıl öncesine kadar da 4x4 aracım hiç olmamıştı. Malum ticaret yapıyoruz ve tahsilatlar oldukça sıkıntılı. 2015 yılının sonlarında alacak karşılığı olarak 2005 model bir X5 3.0D araçla hayatımda 4x4 sayfası açılmış oldu.Oldukça güçlüydü biraz yüksekti genelde asfalttan dışarıya çok çıkmamama rağmen farklıydı. Birkaç defa Lara sahilinde kuma saplanınca olayın sadece güç ve görüntüden ibaret olmadığını anladım.
2016 yılı başında yine alacak karşılığı birden bire 1991 model High Output bir XJ sahibi oluverdim. Araç ilk başta beni biraz korkuttu. Yolda ilerlerken çok hızlı olmamasına rağmen sağa sola dalmalar yapıyordu. Yürüyeninden diğer araçlarımda hiç duymadığım garip garip sesler geliyordu. Sonra arazide ve özellikle kumda gücünü hissedince biraz biraz ısınmaya başladım. Esasında baştan satmak gibi bir niyetimde vardı ama sonra küçük oğlum Efe aracı sahiplenip bu benim deyince işin rengi değişti, XJ kütüğe kaydoldu. Bende gittikçe araca ısındım. Önceleri sadece hafta sonları kullanırken bir süre sonra günlük kullanıma döndü. Şimdilik mutluyuz.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.
Teşekkürler
salih hoışgeldin xj aracını güle güle kullan genelde problemsiz araçlardır elbette mekanik bakımlarını layıkıyla yapman şartıyla. antalyada fuat abi var zj var onda...antalya nüfusumuz artıyor ..
Merhaba Salih hoşgeldin aileye Mert Başkanın dediği Fuat kaptanımız var Antalya'da bilgi ve tecrübelerinden faydalanabilirsin.
Çok güzel ve temiz bir ZJ si var benimki kadar olmasa da dimi Fuat kaptanım
HoÅŸ geldiniz, Akdeniz sanayi giriÅŸindeki XJ mi sizinki?
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited
oh oh bir tane daha antalya da kapılar çoğalıyor hoşgeldiniz hastalık bulaşıcı mikrop bünyeye yerleşince atması zor oluyor ama bütün Türkiye yi kapsayan bir dostluk köprüsüne basamak oluyorsunuz ortak dertlere ortak dermanlar bulunuyor herkes biraz usta oluyor mecburen ama zevkli oluyor
herkese selam. Tarsus'tan aranıza katılıyorum celal ben. 2002 wj 2.7 alarak ilk girişimi yapmış bulunuyorum.sevgiler saygılar diliyorum
teşekkürler herkesee
İlk yazmam gereken yere hala yazmamışım onu farkettim.
Merhaba tekrar
Ben Ercüment Altuncu
Ankara'dan aranıza katıldım. 95 model bir orvis editiona sahibim. daha tanışalı 4-5 ay oldu ama kendisi çocukluk hayalimdi. 2007-2010 yılları arası 350 dodge motorlu cj-5 ile mahalli offroad yarışlarına giriyordum co-pilot olarak.
95 Grand Cherokee 5.2 Orvis Edition
56 Porsche 356 widebody
74 1303 Kafer
hoşbuldum. sürücü koltuğumda bir iki minik yırtık haricinde diğer koltuklara neredeyse oturulmamış. derileri kırışmamış vaziyette
stepne kılıfı da sapasağlam ancak paspaslarım yok malesef
orvisler nadir araçlar evet ama işte trim aksamının başına bişey geldiğinde nası yapıcam bilmiyorum
95 Grand Cherokee 5.2 Orvis Edition
56 Porsche 356 widebody
74 1303 Kafer