iPhone 11 Pro Kılıf
Göster!..
iPhone 11 Pro Kılıf
Göster!..
iPhone 11 Pro Kılıf Göster>>>
Hoşgeldiniz.Sizi daha iyi tanıyabilmek adına kendinizi birazcık daha tanıtırmısınız.Keyifli forumlar dilerim.
serkan hoşgeldin. iyi eğlenceler dilerim. 4x4 den sonra başka araç kullanmak zor geliyor bu konuda haklısın. hele ki 4.7...senden ricamız avatar fotoğrafını yüzünü cepheden gören bir fotoğrafla değiştirebilirmisin site kurallarımız gereği avatarlara araç vb foto koymuyoruz. keyifli forumlar dilerim.
Serkan merhaba, aramıza hoş geldin, burayı seveceğinden eminiz..., site kurallarımız gereği 1.90' ı geçen boyları almıyoruz..., neyse yırttın...
Keyifli paylaşımlar...
Selam arkadaşlar ben Yücel
Kocaelide yaşıyorum 47 yaşındayım bir kız çocuğum var, 1995 Grand cherokee zj ye 1 Ay önce sahip olabildim,Ama forumunuzu uzun süredir takip ediyorum,Aranızda bir çok bilgili arkadaşın olması benim gibi aracını tanımayan arkadaşlar için çok faydalı.
Arabayı aldım ama bir çok sorunu var başta temizlik ve bakımsızlık,Yaklaşık 4 Ay önce ankara'da motor sıfırdan yapılmış,Sizin gibi kardeşler sayesinde ufak defek sıkıntıları buradan araştırarak ve vakit buldukca yapmaya çalışıyorum,Uzun yıllar önce amerikan aracına sahip olduğum için 2.aracımı tekrar amerikan aldım.Artık aranızdayım Saygılarımla
Sıcak bir karşılama için herkese teşekkür ederim.Herkese keyifli forumlar.
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Hoşbulduk tekrardan. Biz de arıza eksik olmaz. ya arabada ya ben de
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
herkese tekrar selam diğer siteden buraya yöneldik hayırlısı olsun dileği ile... Adım Faruk 5.2 zj sahibiyim. İzmir de yaşıyorum. 97 model ilk sahibiyim o zamanlardan arabanın duruş tarzına hastaydım aldırdım. babam sağ olsun ama arazi falan hak getire çok nadir toprak yola girmişliğim vardı son 3-4 yıldır bir kaç arkadaş İzmir de buluşup dağ bayır denedik zevk verdi şimdi hafta sonları fırsat buldukça kaçıyorum ailemle büyük zevk alıyoruz ama malum İzmir İstanbul gibi değil fazla birlik sağlayamadık İzmir de araba alan arkadaşlar arabayı alıyorlar almasına da 3, 4 ay sonra bir haber bakmışız satmış diğer alan arkadaşlarda abi çok yakıyor birde dağ bayır girip masraf çıkmasın diyenlerde var. Bazen yalnız bazen 2 araç bir şeyler yapıyoruz kendi kendimize İnşallah çoğalırız da geziler düzenler duruma geliriz. Araba konusunda titizim ve çoğu problemi kendim yapmaya çalışırım. Az çok bilgim var bilgim olmayan konularda da diğer sitede cevap bulmuştum teşekkürler... İzmir de zj sahibi herkes arayabilir elimden geldiğince yardımcı olurum olmuşluğum vardır Sitede tanışıp gezilere gittiğim ve ailece görüşmeye başladığım iyi bir arkadaşımda oldu. Herkese iyi forumlar ve İzmir lileri bekliyorum...
Saol Mert Başkan zj devam sorma hanımda bulaştı inmek bilmiyor üstünden ya bana da al yada bana ver dedi arabayı da üstüne aldı bize hafta sonları kaldı Ama mutluyum arabamla 17 yıldır arabayı park edip dönüp uzak dan bakmadan eve girmişliğim yoktur.
Serkan hoş geldin aramıza. Bana ulaşa bilirsin araç sorunları için. Bu araçlar 17 yııla tecrübe sabittir tabi yeni bilmediğimiz abilerimizden öğrendiklerimiz oluyor, elimden geldiğince yardımcı olurum.
yeni gelen ama aslında eski olan arkadaşlara keyifli forumlar diliyorum
Nasıl anlatsam ki kendimi kendi halinde sessiz sakin birisiyim (BİTTİ)
Herkese selamlar aranızda yeniyim inşallah en kısa zamanda sizlerle güzel aktivitelerde görüşürüz biraz kendimden bahsediyim
Adım Can Pektaş 82 Ankaralıyım İstanbul da üniversiteyi okudum, Yeditepe iletişim fakültesinden mezunum. Şuan Ankara dayım 97 Grand Cherokee kullanıyorum, özel bir kuruluşda çalışıyorum.Ergün abi Beatrix zaten tanımayan yoktur resmi olarak tanışamadık ama forumlarda olsun hep karşılaşdığım kişi ve kişilerde burda da güzel bir çevre ile karşılaşacağımı zannediyorum görüşmek üzere teşekkürler
can hoşgeldin doğru noktaya parmak bastın. Ankaralı arkadaşların çoğalması güzel.araç standart mı yaptın mı birşeyler. Bir de senden ricamız avatar fotosunda araç resmi kullanmıyoruz herkes yüzünün iyi kötü görünebileceği bir fotoğraf kullanıyor müsait olunca değiştirirsen seviniriz.
aracının fotoğraflarını alttaki linkte paylaşabilirsin...
http://www.geze-gen.com/showthread.p...zi-arac%C4%B1m