Sıcak bir karşılama için herkese teşekkür ederim.Herkese keyifli forumlar.
Sıcak bir karşılama için herkese teşekkür ederim.Herkese keyifli forumlar.
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Ahanda tam benim gibi biri buldum
Hoşgeldin hocam. Ben de 3.5 ay önce 99'dan beri hayalim olan bu canavara kavuştum. Biraz geç oldu, güç oldu ama oldu
3.5 aydır ben de oyuncak gibi oynadım arabamla. Amatörce orasını burasını söktüm, yeniledim, temizledim, modifiye yaptım ama asfalt için.
Sana da aracını yenilemen, görsel olarak daha iyi hale getirmen konusunda yardımcı olmak isterim. Sende de bendeki arızayı gördüm çünkü
Aracın ayrıntılı fotoğraflarını buraya bekliyoruz. http://www.geze-gen.com/showthread.p...zi-arac%C4%B1m
Hoşbulduk tekrardan. Biz de arıza eksik olmaz. ya arabada ya ben de
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
http://www.geze-gen.com/showthread.p...r%C4%B1-Buraya başlığını ; " arızalar buraya " diye değiştirsek mi acaba ?
herkese tekrar selam diğer siteden buraya yöneldik hayırlısı olsun dileği ile... Adım Faruk 5.2 zj sahibiyim. İzmir de yaşıyorum. 97 model ilk sahibiyim o zamanlardan arabanın duruş tarzına hastaydım aldırdım. babam sağ olsun ama arazi falan hak getire çok nadir toprak yola girmişliğim vardı son 3-4 yıldır bir kaç arkadaş İzmir de buluşup dağ bayır denedik zevk verdi şimdi hafta sonları fırsat buldukça kaçıyorum ailemle büyük zevk alıyoruz ama malum İzmir İstanbul gibi değil fazla birlik sağlayamadık İzmir de araba alan arkadaşlar arabayı alıyorlar almasına da 3, 4 ay sonra bir haber bakmışız satmış diğer alan arkadaşlarda abi çok yakıyor birde dağ bayır girip masraf çıkmasın diyenlerde var. Bazen yalnız bazen 2 araç bir şeyler yapıyoruz kendi kendimize İnşallah çoğalırız da geziler düzenler duruma geliriz. Araba konusunda titizim ve çoğu problemi kendim yapmaya çalışırım. Az çok bilgim var bilgim olmayan konularda da diğer sitede cevap bulmuştum teşekkürler... İzmir de zj sahibi herkes arayabilir elimden geldiğince yardımcı olurum olmuşluğum vardır Sitede tanışıp gezilere gittiğim ve ailece görüşmeye başladığım iyi bir arkadaşımda oldu. Herkese iyi forumlar ve İzmir lileri bekliyorum...
Serkan hoş geldin aramıza. Bana ulaşa bilirsin araç sorunları için. Bu araçlar 17 yııla tecrübe sabittir tabi yeni bilmediğimiz abilerimizden öğrendiklerimiz oluyor, elimden geldiğince yardımcı olurum.
yeni gelen ama aslında eski olan arkadaşlara keyifli forumlar diliyorum
Nasıl anlatsam ki kendimi kendi halinde sessiz sakin birisiyim (BİTTİ)
Herkese selamlar aranızda yeniyim inşallah en kısa zamanda sizlerle güzel aktivitelerde görüşürüz biraz kendimden bahsediyim
Adım Can Pektaş 82 Ankaralıyım İstanbul da üniversiteyi okudum, Yeditepe iletişim fakültesinden mezunum. Şuan Ankara dayım 97 Grand Cherokee kullanıyorum, özel bir kuruluşda çalışıyorum.Ergün abi Beatrix zaten tanımayan yoktur resmi olarak tanışamadık ama forumlarda olsun hep karşılaşdığım kişi ve kişilerde burda da güzel bir çevre ile karşılaşacağımı zannediyorum görüşmek üzere teşekkürler
can hoşgeldin doğru noktaya parmak bastın. Ankaralı arkadaşların çoğalması güzel.araç standart mı yaptın mı birşeyler. Bir de senden ricamız avatar fotosunda araç resmi kullanmıyoruz herkes yüzünün iyi kötü görünebileceği bir fotoğraf kullanıyor müsait olunca değiştirirsen seviniriz.
aracının fotoğraflarını alttaki linkte paylaşabilirsin...
http://www.geze-gen.com/showthread.p...zi-arac%C4%B1m
En kısa zamanda gelicem inşallah çok tşkler karşılama için
Hoş geldiniz keyifli forumlar ...
2011 Nissan X Trail