Yeni geze-gen'ler hoş geldiniz... gönlünüzden geçen dostluk ve paylaşımları forumda bulmanız dileğiyle...
Yeni geze-gen'ler hoş geldiniz... gönlünüzden geçen dostluk ve paylaşımları forumda bulmanız dileğiyle...
www.geze-gen.com
Alpaslan merhaba, tekrar aramızda görmek seni güzel...
Aslında bu hafta sonu gerçekleşmesini beklediğimiz geze-gen çocuklarla kampımızda senin ufaklığı görmek isterdim ama çok yakın bir arkadaşımız ve sitenin kurucu üyelerinden Seda ve kardeşi Soner'in babalarının vefatı nedeni ile kendimizi iyi hissedemiyeceğimizi düşündüğümüzden başka bir tarihe ertelemek üzere iptal ettik. Arazi aracını pek kafana takma, sitemiz daha bir çok değişik konularda etkin buluşmalar düzenliyor, Offroad haricinde ilk sırada Bisiklet ağırlıklı olmasına rağmen yavaş yavaş sanki motorsikletlere kayar gibi....
Görüşmek üzere....
Diğer yeni katılan geze-gen' lere de keyifli paylaşımlar diliyorum.....
Tüm yeni katılan arkadaşlar! Hoşgeldiniz...,
merhaba,
bende oxford yapmak isteyem.bunun icin ne lazim. para pog gibi. ayiptir solemesi)))
zj candir,gerisi
Herkese merhaba,
İsmim Doruk,21 yaşındayım. Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Yaklaşık 5 sene profesyonel triatlon ve bisiklet sporu ile ilgilendim. Kendimi bildim bileli araba sürerim,resmen aşığım. Son zamanlarda ise offroad merakım başladı, bu yüzden tavsiye üzerine bilgilenmek adına foruma üye oldum. Hepinize keyifli forumlar.
doruk hoşgeldin bisiklet offroad doğa bizim de ortak paydamız...avatar zorunludur(yüzümüzün göründüğü bir avatar) en kısa zamanda yüklersen seviniriz
facebook grubumuz:
https://www.facebook.com/groups/5509...52486/?fref=ts
Herkese merhabalar keyifli forumlar.. İsmim Özgür İstanbul'da ikamet ediyorum ... Ticaret ile uğraşıyorum ... Bir tanışma toplantısı olursa yakın zamanda tanışmak isterim sizlerle
Özgür hoşgeldin... Dediğin gibi, aslında geniş bir buluşma toplantısı yapsak iyi olur.
Bir kısmımız önceki forumlardan tanışıyor olsak da, yeni gelen bir çok arkadaşımız oldu.
Şöyle yüzünün göründüğü yakışıklı bir avatar resmi yükle de, dostlarımız gül cemalini görsün .
www.geze-gen.com
herkese selam. birkaç gün önce foruma üye oldum ve tanışma başlığı açacakken bu başlıkta kendimi tanıtmanın daha anlamlı olacağını düşündüm
ben mjz66 - Levent Kunter'in kardeşiyim.ilkbaharda birkere çarşamba kayışdağı buluşmasına katılmıştım ve inanılmaz hoşuma gitmişti.herşeyden,herkesten uzak,o saatler içinde sadece size özel kendi dünyanızdasınız.müthiş bir deneyimdi benim için.Umarım bu geleneksel buluşmalarınız hep devam eder.hiç bozulmaz.bazı üyeleri o sayede tanıma fırsatım olmuştu.teşekkür ederim tekrar herkese güzel misafirperverliği için
Aslında hepinizi tanıyor gibiyim.Abimle sohbetlerimizde anlatıyor.Süpersiniz..
Kendimle ilgili olarakta,doğma büyüme kadıköy acıbademliyim.32 yaşındayım ve hürriyet e-business iş gelistirme ve arge sorumlusuyum. Araba tutkum abimden de dolayı çok küçük yaşlarda başladı ve hiç eksilmedi.araba kullanmak beni rahatlatan en büyük faktörlerden biridir. İnşallah aile için biz de bir jeep düşünüyoruz,kısmet.
herkese tekrar sevgiler saygılar
carpe diem
Hoş Geldin Bahadır, Keyifli forumlar.
2011 Nissan X Trail
hosbulduk tesekkurler.han solo,aslinda mantikli da cok rakip olcabilcegimi sanmiyorum land ile
Sent from my iPhone using Tapatalk
carpe diem