abi hosbulduk saol.toplantiyi dun ogrendim ve onceden yapilmis bi plan vardi yoksa bende isterdim.bi degisiklik olursa gelirim tabi.nerede buarada toplanti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
abi hosbulduk saol.toplantiyi dun ogrendim ve onceden yapilmis bi plan vardi yoksa bende isterdim.bi degisiklik olursa gelirim tabi.nerede buarada toplanti?
carpe diem
Yeni üyelerimiz hoş geldiniz keyifli forumlar ...
Hosgeldin biraderim keyifli forumlar...
Bahadır hoşgeldin
Sen boşver Jeep i çekik gözlülerden şaşma
Bahadır hoşgeldin, takılsana Levent'e çarşambaları
Hoşgeldin Bahadır
Mobil gönderi....
Fenerbahçe 2004 Yüzme Takımı arkadaşlarım Ali Samyeli ve Murad Tulunay hoşgeldiniz, buradan kendinizi tanıtın lütfen
Faruk hoş geldin, buradan kendini tanıtabilirsin ve emin ol doğru geze-gen desin
Hoşgeldiniz arkadaşlar... Paylaştıkça ve okudukça geze-gen'i daha da seveceksiniz...
Mekan sizindir.
www.geze-gen.com
Merhaba; Eski forumda nickim Turbocolic'di. İsmim Sertaç, mimarım Bağdat Caddesi civarında iş yapıyorum. Şuan aracım Peugeot 206. Bu aralar bir Blazer bakınıyorum. Denk getirirde alırsam aranızda daha sık görürsünüz
Arkadaşlar selam,
Bu foruma iki defa üye oldum. Bir müddet şifre problemi yaşadım. Bir ara ebeveyinimden izin epostası bekledim (doğum yılımı yanlış girmişim ) Aylar sonra vakit buldum. Bursa'dayım. Eczacıyım. 6 senedir off road yapıyorum. Disco 1 300 tdi, Disco 2 td ve 2 senedir 2000 model Cherokee xj kullanıyorum. 1 senedir sadece kamp ve gezi yapıyorum. Hatta bugüne kadar xj'mi satmayı düşünüyordum. Ama bugün onu ekspedisyona daha yakın hale getirmeye karar verdim. 3 sene önceki soğucakta yaptığımız kampın tadı damağımızda hala. Bundan sonrakilere (kamp) katılırım büyük ihtimalle.
Hoşgeldin Gürkan
Seni tekrar burada görmek ne güzel