Hepinize teşekkürler keyifli forumlar.
Hepinize teşekkürler keyifli forumlar.
HErkese selamlar;
Metin Dinler Landrover Discovery 3 aracım ve sizleride hem arkadaşlardan hemde forumlardan tanıyorum. Askerliğim öncesi güzel bir offroad maceram oldu(lr discovery 2 ile) fakat askerden sonra evlenip işimizin peşine düşünce, ailece kamp ve güzel geziler ağar basmaya başladı. Etrafımdaki gruplar biraz değişmiş ben askerdeyken o yüzden hepsinden uzak durup ve güzel bir grubun çıkmasını bekliyordum. Serkan kara ve Hakan isen kardeşimin butarafı önermesiyle üye olduk. Birdahki gezilerde ve organizasyonlarda beraber olma dileği ile..
Herkese hayırlı kandiller...
Herkese merhabalar,
Aranıza İstanbuldan 1998 model xj aracım ile katılıyorum, ilk offroad aracım. Herkese iyi forumlar dilerim.
ArkadaÅŸlar merhaba,
Ben Eyüp,
Özel bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum.
2000 model 4.7 grand cherokee ile arkadaşlığımız var
sitenizi çok beğendim, güzel dostluklar ve güzel paylaşımlar oluyor.
selamlar herkese,
hoÅŸbulduk
arazi ile aram çok yok açıkcası,
evin karşısında bir tepe var, ara sıra sabah kahvaltılarına gidip gelme ve ailecek gittiğimiz piknikler haricinde arazi maceram yok diyebilirim.
ileride 2. bir araç alabilir ve kendime vakit ayırabilirsem arazi işine daha çok yoğunlaşabilirim.
hoşgeldin eyüp adres burası
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
ArkadaÅŸlar merhaba,
Ben Ersin SOYLU,İstanbul/Bostancı'dayım
Yaklaşık 3-4 ay önce 1997 ZJ 5.2 sahibi oldum.
Sitenizden araçla alakalı baya bir bilgi edinme fırsatı buldum.Ergun abiyede derin bilgiler için ayrıca teşekkürler.
Hoşgeldin ersin hayırlı olsun kıymetini bil zj nin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hosgeldiniźzzzz
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim.
Biz onun kıymetini biliyoruz da o bizim kıymetimizi ne zaman anlayacak acaba.Elimiz üstünde her an kendisinin.
1997 Grand Cherokee 5.2 V8
Merhabalar herkese.Arabalara merakım çocukluğumdan beri vardır.Her yeni çıkan otomobili tüm detaylarına kadar incelerdim.Ama off road kavramını kafamı takınca otomobillere olan ilgim nerdeyse kaybolmaya başladı...hayat daha güzel oluyor sanki.
Merhabalar.Ben Cenk Nalbantoğlu. İstanbul 4.Levent'ten 5.9 aracımla aranıza katıldım. ZJ hakkındaki yazılan çizilenleri takip ediyorum.Sayenizde aracım hakkında değerli bilgilere ulaşıyorum.Bu bilgiler için herkese teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz zj nin menbagındasınız
12390834_10153808053647236_3243501425178945854_n.jpg
Buda benim 5.9