HoÅŸgeldiniz.tam yerindesiniz.
HoÅŸgeldiniz.tam yerindesiniz.
Selamlar araç Deniz Denizer'in eski aracı yaklaşık bir senedir bende,bir çok etkinliğe elimden geldikçe katılmaya çalışıyorum.
Ergun bey siteminizde haklısınız daha önceden kendimi tanıtmam gerekiyordu fakat forum içindeki bir konuyu okurken fark ettiğim bir eksiklik olduğunu gördüm ,geç oldu ama inşallah bundan sonra aktif olarak elimden gelen bir şey olursa paylaşmaktan onur duyarım.Gerçi sizin gibi değerli üstatların arasında ancak bilgilerimizi tazeleriz
hoşgeldiniz hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız camurunuz bol olsun
DeÄŸerli abiler merhaba
Ankara'dan bir 4x4 meraklısı olarak aranıza katılmak isterim.
Aslında bir çoğunuzu çok uzun zamandır kişisel olarak olmasa da sanal tanıyorum diyebilirim. Bir önceki sitede forumları çok sıkı takip ederdim. Daha sonrasında bu oluşumu çok tesadüfü olarak buldum. Bir baktım ki herkes burada. Bir süredir de sadece yazılanları okuyarak burada takibe devam etmekteyim.
Kısaca kendimi tanıtacak olursam;
30 yaşındayım. Ankara'da oturmakta ve özel sektörde çalışmaktayım.
Ben 5-6 yaşındayken babamın aldığı Lada Niva ile başlayan 4x4 ve arazi hevesim o araba üzerinde bir fiil 20 yıl kadar devam etti. Daha sonra aldığım Suzuki Grand Vitara 2.0 ile kendimce birçok arazi ve sanayi maceram oldu. Bugün bile halen hayatımdaki en büyük hataydı dediğim arabamı satma kararım sonrası 2 yıldır bir 4x4 alma hevesi ile aranır dururum.
Bu arayışlarımda en büyük çocukluk hayalim olan Grand Cherokee 5.2 herzaman bir numarada olmuştur. Bir çok sefer sahip olmaya çok yaklaşsam da kısmet olmadı bir türlü. Bu heves, başımı yakacak ama nasıl olacak çok merak ediyorum.
Bu arabanın daha bir kere bile koltuğuna oturmuş olmasam da sizlerden araba hakkında o kadar çok bilgi öğrendim ki kendimi yıllardır kullanıyormuş gibi hissederim.
Aranıza beni kabul ederseniz memnun olurum.
Umarım kısa süre içinde bir Grand Cherokee sahibi olurum da aranızdaki yerim fiilen de başlamış olur.
Saygılar..
Evrim
(Not: Profil fotoğrafını tüm denemelerime rağmen bir türlü yapamadım)
evrim aramıza hoşgeldin.. aradığın aracı illa ki bulursun ...bulunca başını yaksan da zevk alırsın tuhaf bi döngü bu...ben 2. zj ile yoluma devam ediyorum ..aracın olmasa bile kampa gezilere her türlü yancı olarak gelebilirsin hiç sorma bile atla gel binek araçla alırız yolda bırakmayız seni...
Merhaba,
Adım atakan,19 yaşındayım,İstanbul/zeytinburnunda oturuyorum.
Babamla beraber belgelerimizi,tüfeklerimizi aldık avcılığa atıldık fakat anladık ki bu iş içinde bir canavar lazımmış.
5.2 ZJ ararken siz tecrübeli abilerden yardım almak amacıyla foruma katılmış bulunmaktayım.
Hoşgeldin sefalar getirdin tam işin menbagına düşmüş durumdasın.Baban mı düşünüyor 5,2 yi senmi yada ortak kararmı.
HoÅŸbulduk
Ortak kararımız.
hoşgeldin atakan iyice düşündün mü ? bu işin geri dönüşü olmuyor amerikan aldıkca alıyor cebinde paran kalmıyor moralin bozuluyor canın sıkılıyor ama üstüne binince her şeye değer diyorsun şakası bir yana temizini bulursan keyfi benim diyen araç da yoktur
IMG-20160511-WA0020.jpg
IMG-20160511-WA0015.jpg
Aracın fotoğrafları.
Hayırlı olsun
Cenk NALBANTOÄžLU
Hayırlı olsun, dışı ve koltukları temiz, rengi güzel, kazasız belasız inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kazasız belasız inşallah.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1997 Grand Cherokee 5.2 V8
Ä°nÅŸallah,saÄŸolun