Avcılık konusunda da en genç benim alıştım artık
Bakırköyde görüşmek üzere o zaman
Avcılık konusunda da en genç benim alıştım artık
Bakırköyde görüşmek üzere o zaman
Bende yeni katıldım karalayım bişeyler
Bende Offroad merakı hep vardı ama hem bilgisizlik hemde maddi durumlardan giremiyordum 4X4 dünyasına. Evlendikten sonra eşim hep bir SUV istedi ve Grand Vitara 2.0 JL-XL ile ilk 4X4 aracımın sahibi oldum. Sonra bir ekip buldum kendime ve ilk offroadumu yaptım. Kana bulaştı bi kere. Sonra kendimi aşıp 5.2 ile tanıştım. İyiki almışım ve iyiki bu çılgınlığı yapmışım. Araba sürmenin keyfini anladım Şimdilerde 3.7 kullanıyorum. Eeehh 5.2 kadar zevkli olmasada gaza basınca koltuğa gömüyor hani...
Aslında uzun süre önce katıldım size ama teknik sıkıntılar nedeniyle çok geç yazmaya başladım. Bundan sonrada yazarım sık sık...
Ah be Gürcan'ın seninle ilk tanıştığım gün geldi aklıma nerden bileydim seninde başını yakacağımı)
Cenk NALBANTOÄžLU
Foruma yeni üye oldum, ismim Ayhan.
28 yaşımda ehliyet aldım, 35 yaşımda ilk arabamı alıp kullanmayı öğrendim.
Chevy Blazer s10 ile açılışı yaptım şu an 93 ZJ ile haşır neşir oluyorum. O beni yeni sevmeye başladı, yakında aşk yaşarız diye umuyorum.
Offroad... seviyorum da sevmiyorum da, yani arabaları parçalamak olmasa daha da severim.
Challenge usulu offroad yarışını sevmiyorum, "hızlı olmayabilirim, ama her yere giderim" felsefesine ters buluyorum.
Hosgeldin Ayhan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
HoÅŸgeldiniz.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1997 Grand Cherokee 5.2 V8
Welcome
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
HoÅŸgeldiniz.
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Super bir duygu, ilk başlarda park yeri derdim vardı, Konya ovası genişliğinde yerler arıyordum.
Zaten o olmasaydı ben hala yolcu koltuğunda oturuyor olurdum. Açıkçası içimdeki kamyoncuyu s10 uyandırdı.
Ha bir de bazı ustalar... her iç çekişimde anarım
Selam arkadaşlar, ben de forumda yeni sayılırım. 96 ZJ sahibiyim. Adım Gökhan. Özel sektörde çalışıyorum. 42 yaşındayım.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Hoşbulduk teşekkürler
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi