Hoşgeldin Gökhan
Hoşbulduk araç 1 yıldır bende Ankara dayım
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ankara'dan selamlar....
şuan arazi aracım yok fakat wj 2.7 crd almak istiyorum.
binek aracımı satar satmaz almayı düşünüyorum.
Hoşbulduk 1 yıldır bende Ankara dayım
Herkese merhabalar
Sent from my iPhone using Tapatalk
HoÅŸgeldiniz Emrah bey
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1997 Grand Cherokee 5.2 V8
Herkeze merhaba,
Benim merakım bundan 1 ay kadar önce başladı bu işlerle uğraşan bir arkadaşıma sordum av a gitmek için ne tavsiye edersin dedim oda bana grand cherokee 5,2 i önerdi sormaz olaydım diye düşünüyorum bazen uzun araştırmalar sonucu temiz bir zj buldum ve aldım onun sunnroof arızası vardı ayakları kırıkmış forumlarda dolaşırken mert başkan ile tanıştık kendisi ile buluştuk araç hakkımda bazı bilgiler verdi bize sağolsun sonra düştğk maslak yollarına orada bir kaç usta bulduk bi füzel tanıştık arızayı giderdik fakat ben sizin gibi bu arabayı çamurlara bulamak istemiyorum günde 3 kere arabayı sile koltukları vazalin ile bakım yapan duruma geldim ve çamura sokmam diye düşünüyorum düşündükşerim ofsetli jant ve yükseltme düşünüyorum şimdilik takoz ile halletmek istiyorum fakat bu işler çok masraflı imiş onun için ayırdığım paranın üstüne çıktık şu an beklemedeyim tabi çelik tamponda istiyorum malum kasko yok en azından yüsekte olum hasar almamak daha mantıklı sanırım şimdilik bu kadar herkeze mutlu günler
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Merhaba GEZE-GEN Ailesi,
Ä°smim Ahmet
MesleÄŸim Teknik ressam
Ä°stanbul'da ikamet ediyorum.
Uzun zamandır hayalini kurduğum doğa gezileri için nihayet start aşamasına geldim.
1909895_1234051727024_8228005_n.jpg
Araştırdım ama iş saatleri olması nedeni ile çok detaya giremedim.
Selam aleyküm hayırlı cumalar herkese ben konya dan katıldım aranıza. Adım Resul 33 yaşındayım polis memuruyum. 96 zj sahibiyim iki hafta oldu alalı inşallah pişman olmam
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun 5.2 avrupa versiyon mu?
Teşekkür ederim herkese Avrupa mı bilmiyorum nasıl anlaşılır
Çamurluk larda sarı ufak sinyal var sa Avrupa dır bir de kapı kumandasında panic butonu olmayan avrupa dır. Farların altı park lambaları da sarı olacak