artık karar vermek lazım kar kış geliyor? ama üstadlar bir rahat bırakmıyor ?? ne yapmak lazım bilemedim?
2" get + 8x15 -25 et jant 30x9.5 lastik düşünüyorum. m/t lastik ?,, marka-model her şekilde bilgiye açık ve açım...IMG_1396.jpg
Hoş buldum başkan. Birkaç usta var ne kadar anlıyorlar bilmiyorum. Ama birşeyler yapıyorlar Van'da baya var Cherokee. Bende zaten bizim zırhlı araçların bakımından sorumluyum az çok elimden birşeyler gelir. Sizlerin yardımıyla motoru bile söker takarız Allah'ın izniyle.
cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
POLİS ÖZEL HAREKAT
İsmim Andım. Denizli'den merhaba diyorum. 2 aydır Grand Cherokee 2.7 CRD (2004) aracıma sahibim. 1 yıl Nissan Pathfinder bindikten sonra LPG'den dolayı bu arabaya geçtim. Tanıma aşamasındayım. Aldığımda Petlas lastikler vardı. Onlardan kurtulup 245 70 17 BF Goodrich KO2 ler taktırdım. Ancak tam dönüşlerde davlumbaza sürtünme olayım var. Şimdilik idare ediyorum ancak çözüm önerilerinizi memnuniyet ile karşılarım. Kolay gelsin.
Herkese merhaba, aslında bayağı uzun süredir siteye üyeydim, hatta kapanan eski siteden beri sizleri takipteyim ama ilk mesajı atmak bu güne kısmet oldu, gecen hafta çok istediğim ve ilk arabam olsun diye hayalini kurduğum grand cherokee 5.2 ye sahip oldum alırken 1 sene kullanır satarım dedim ama kullandıkça o fikrimde değişiyor
20161211_171952-01.jpg
andım arkadaşım sende hoşgeldin denizlide sana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız olması lazım diye biliyorum forumu bir araştır ali harun (ahimrenk) kullanıcı adıyla bence tanışın ilk yardımcı olabilecek sizlersiniz kendinize
Konu MUHTEÅžEM26 tarafından (17.Aralýk.2016 Saat 19:09 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Jeep tamamda honda kalsın lutfen
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
ArkadaÅŸlar Merhaba
Adım Korhan 35 yaşında İstanbul'da (Aslen Bolu'yum) yaşıyorum evli 1 çocuk babasıyım
Elit bir otelde aşçılık yapıyorum
Off road, kamp ve avcılık fobilerim var
2007 model Nissan navara 4x4 pickup sahibiyim inşallla en kısa zamanda tanışırız