Herkese Merhabalar,
Atakan ben, İstanbul Büyükçekmece'de oturuyorum, 30 yaşında ve evliyim. Doğa, Kamp, Offroad gibi hobilerim var, özel sektörde satış yöneticisiyim. Forumlarda biraz acemiyim öğrenecek çok şey var Aracım 2008 5K Grand Vitara.
Tüm geze-gen'e Selamlar..
Sende hoşgeldin Atakan aramıza
Selamlar Ben Serkan.
Daha önce istanbulda görev yaparken tanışmışlığımız vardı. Mert Bey vesilesi ile hala aracımda logoyu gururla taşırım. Tekrar tanıtayım kendimi.
Görev Nedeniyle Antalya Kemerde yaşıyorum. Eşim, Ben ve 4 yaşında olan Oğlum Yağız Efe offroad ve doğa tutkunuyuz. Fırsat bulduğumuz her an doğaya kaçan bir aileyiz.
Sahil Güvenlik Komutanlığında Askeri Personelim. Doğaya kaçışlarımız bu sebeple pek fazla olamıyor.
Ama oğlumdaki doğa çamur toprak aşkı bizi en ufak fırsatta dağlara çıkarıyor.
Aracım 2006 Model Navara 4x4 Le
Herkese Selamlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldiniz...Yeni gelenler arasında Istanbuldakileri bir araya toplamak için genel bir hafta etkinliği yapilsa ne güzel olur
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar Adaşım. Teşekkürler. O zaman Kaptanımızla tanışalım.
Teknesini denizde emniyetle seyrettiren Kaptandır. Denize gönül vermişseniz, hele ki birde doğaya gönül verdiysek ne mutludur bize. Kaptanım Kemer G-marinadayım müsait olduğunuzda bordamıza bekleriz. Rüzgarınız kolayınıza, pruvanız neta olsun kaptan. Selametle.
Teşekkür ederim, kesinlikle katılıyorum en önemlisi ne yapıyorsak sevgi ile yapmak ve denize de doğaya da saygı duymak.
En kısa sürede o tarafa geldiğimde uğramak isterim.
Ayrıca bizlerin emniyeti ve güvenli seyir yapmamız için esas siz zorlu bir görev yapıyorsunuz, kolaylıklar dilerim. Motorunuzdan güç eksik olmasın, pruvanız neta olsun.
Serkan hoşgeldin ve keyifli paylaşımlar dilerim. Sticker ihtiyacın olursa göndereyim hemen antalyanın eşssiz doğasından bol bol kareler bekliyoruz o zaman
Antalyada Dün Kar Bugün Güneş bahar...
Yolu kemere düşen tüm dostları bekliyoruz.
Doga sever geze-gen ailesinde denizlerde de denizci dostlarimizin arttigini görmek ne mutlu. Îstanbulda görev neredeydi.
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.