Toplam 405 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Geze-gen'leri Tanıyalım... :)

Hybrid View

Yeni Üye montana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    12.Mayýs.2014
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öner tekrar merhaba
    merhabalar çümletten hoşbulduk

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Alıntı akiva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öner tekrar hoşgeldin.
    Güzel İzmirime selamlar...
    teşekürler hoşbulduk

Yeni Üye Alpy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Haziran.2014
    Nereden
    bahçelievler/istanbul
    Tüm doğa tutkunlarına kocaman selamlar. Ben Alpaslan. 37 yaşındayım. İstanbul Bahçelievler'den katılıyorum. Kişiye özel ortopedik ürünler imal ediyorum. Aranıza Ergün abi (beatrix) sayesinde katıldım. Bir çok siteden samimiyetten uzaklaşıp işi ticari boyutlara taşıdıkları için, yasak olmasına rağmen din ve siyaset yaptıkları için, arkadaşlarının başarılarıyla gururlanmak yerine fesatlık yaptıkları için. Kısacası amacı dışına çıktıkları için ayrıldım veya tartıştığım için atıldım Ergun abimin burası başka, birbirine saygı ve sevgi duyan samimi doğa tutkunlarının biraraya geldiği bir aile sitesi söylemiyle üye oldum. Tabi verdiğim 2 yıllık ara zarfında arazi aracımı ardındanda motorsikletimi sattım. Bu sebeple ne kadar sizlere eşlk edebilirim bilemiyorum. Şimdilik gönül birlikteliği ile aranızdayım. En kısa zamanda arazi taşıtına yeniden sahip olarak daha aktif olmayı temenni ediyorum. Bir müddet Ergun abinin yancısı olarak ve bisiklet gezilerinize katılarak aranızda olmayı arzuluyorum. Umarım en kısa sürede yüz yüze tanışma imkanı da bulurum ve beni bu ailenin içine kabul buyurursunuz. Herkese selam olsun..

Bu Konu için Etiketler