Aileye yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
Selam arkadaşlar ben Tolgahan klasik üniversite öğrencisi :smiley: Baktık okul bitiyor doğru düzgün bir şey yapmamışız bunca sene içimde değişik bir kamp yapma ihtiyacı hissettim ekipman falan bakıyorum birkaç hafta içinde çıkıcam umarım otostopla veya otobüsle bir yerlere tecrübeli arkadaşlarım büyüklerim yardımlarını esirgemesinler
Merhaba Ben Zafer;
baktım grupta yeniden üyeleri tanıyalım sayfası var, bende tanıtayım kendimi , bu bilgi de burada dursun
Geze-gen grubu ile ilk salı buluşmalarında yancı olarak tanışmıştık bir kaç sefer misafir olduktan sonra yancılık tan daha öteye geçip araç sahibi olmak gerektiğini anladım, şimdi 1995 Tahoe Sport aracım var ama katılmaya fırsat bulamıyorum
Sanırım hala hafta içi Anadolu yakası buluşmaları oluyor, ilk fırsatta bende sizin yanınızda olacağım.
Tüm yeni arkadaşlara, Hoşgeldiniz.
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
Merhaba arkadaÅŸlar,
Aranıza yeni katıldım ama offroad ve doğa gezileri konusunda aslında pek yeni sayılmam. 2005-2012 yılları arasında hobi olarak özellikle kamplı bir çok offroad gezisine katıldım. 2010-2012 yıllarında "LroTurkiye" forumunda moderatörlük yaptım. ( Bu forum artık aktif değil, sadece ana sayfası lroturkiye.org adresinde duruyor. ) 2012'de aracımı satıp bir süre motosikletimle gezi guruplarına katıldım, sonra dağ bisikleti, sonra yol bisikleti gezileri derken bir yıl önce yeniden bir arazi aracı alarak offroad gezilerine başladım. Sizlerle de günlük ve konaklamalı - kamplı gezilere katılmak isterim, ayrıca haftaiçi toplantılarınızdan birine en kısa zamanda katılarak sizlerle tanışmak isterim.
Hoşgeldin aramıza taşkın
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aileye yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz
Kadir, Muhteşem hoşbuldum, teşekkür ederim.