Herkese merhaba,
ismim Eren. 34 yaşındayım. 96 5.2 ZJ sahibiyim. İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum.
Aracı bir tanıdığımızdan aldık. Oynanmamış, yoğunlukla şehir içinde kullanılmış bir araç. İkitelli ve Maslakta gittiğim iki usta da aracın yorulmamış olduğu söyleyerek beğendiler. Biz de bu şekilde maceraya atılmış olduk.

Yaklaşık 1 yıl kadar önce aldığımız aracı ancak 6-7 kere kullanma şansım oldu. Aracı orijinal haliyle kullanmak niyetim olmakla birlikte, diğer yandan yükseltsek nasıl olur diye de düşünmüyor da değildik. Takoz mu kit mi takmalı, o marka mı bu marka mı derken, sadece kit fiyatı 4.500 liradan 9.900 liraya yükseldiğini gördüm. Bu süreçte dönem dönem kit fiyatlarını sorduğumda bir çok satıcı ellerinde istediğim kit olmadığını, yeni gelecek kit fiyatlarının çok yükseleceğini söyleyerek stoklarındaki kitleri önerdiler. Zaten çok da istemediğim (şimdilik) bir operasyon bu şekilde sonlanmış oldu. Araçla çıktığım gezilerde bu halinin de istediğim formda olması oynamaya gerek görmemenin en önemli sebebi oldu.

Ufak çaplı orman içi ve keşif gezileri, kamp vs. için beni bu haliyle üzmeyecek gibi duruyor, inşallah.