GC2013 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba,
4.7 wj sahibiyim, sahip olduğum ilk araba, 35 yaşında edinebildim, anne baba kardeş derken, ancak işte.Gençliğimin hayaliydi bu araç, olumsuzluklarını görmezden gelerek aldım. Hem hayalimi gerçekleştirdim hem de bir evlat edinmiş oldum. Hergün onunla ilgili bir araştırma yaparken buluyorum kendimi nette. Az önce kapalı kutu hava filtresi sipariş ettim. Meslek gereği hafta sonu kavramım yok, olsun, hafta içi şehir dışı ve doğaya yakın yerler daha sakin oluyor, canavarı alıp geziyorum fırsat buldukça. Off-road çamuru derseniz, henüz bulaşmadı, belki bir gün, şimdilik bisiklet çamuruyla idare ediyorum, biraz da yelkencilik var, hep kara olmaz dedik denizde bulduk kendimizi, Egenin mavi sularında. Forumu yine bir konuda araştırma yaparken keşfettim. WJ kullanıcıları ile ilgili açılan bölümdeki samimi sohbeti görünce üye olmaya karar verdim. Öğreneceğim daha çok şey var, sanırım 4x4 sonrası başka bir araca binemem artık, zaten 1.90 boy var, her arabaya da sığmıyorum. Aracımı keşfetmeye çalışıyorum, mümkün oldukça arızalarını kendim tamir etmeye özen gösteriyorum, zaten memleketteki ustaların ya beceriksizliği ya da sizi kazıklamaya çalışan davranışları ile sizi bu yola itiyor.Selamlar, saygılar....