takıp edeyim
[URL=http://s1371.photobucket.com/user/U4U4/media/GZG%20CAMEL%20OFFROAD/DSCF5853_zps125aea61.jpg.html][/URL
Manzaramız bu mudur Hakan
Kesinlikle budur Güneşte Ayda gölün arkasından doğuyor...
iyi imis burasi
Hakan kahvaltı yaptığımız yer değilmi burası?Nefis börekleri götürdüğümüz yer.Girişi ciplerle gelenler bozmadan geçerse binek girer.
Hahaha Atilla abide bi anda seytani gordum
Umit abi hakli Ergun abi kesinlikle kullanamayiz tam ucurumun kenari 20-30 metrelik bir yamac var.
Ama assagilarinda bir kesif yaparak daha emniyetli yerler bulunabilir.
Bu kamp yeri nerede muhit olarak? Avrupa Anadolu? Bana tam yer söyleyebilir misiniz?
Cumartesi günü Yenibosna'da Kayak Kulübümün Go-Kart Turnuvası var. Oradan sonra belki gelebilirim ama kamp namına hiçbir malzemem yok ve şu aralar bütçe nedeni ile birşey alamam.
Ancak pazar günü günübirlik olarak katılabilirim. Ya da hava sıcak olursa arabada yatarım ben geceden gelirsem.
Kayakci adamsin cok usumezsin sen cumartesiden gel.incede olsa 1 adet tulum.1 adet mat ve sisme yatak bir adette cadirin benden olmadi benim cadira gelirsin artikGeceyi dert etme.
Yer olarakta kemerburgaza gel ciftalan koyu yoluna don İSOFF Challange tabelalarini gorursun.biz cumartesi sabahtan gidicez zaten.