Buluşma saati : 21:00[/B]
Yer:http://www.korukentbowling.com/index.html
Karşı yakaya da yakın olması açısından tam orta yeri düşündük...!
geze-gen karşı gurubu, bekliyoruz...!
1- Ergun
2- Beatrix
3- Elhan
4-
Buluşma saati : 21:00[/B]
Yer:http://www.korukentbowling.com/index.html
Karşı yakaya da yakın olması açısından tam orta yeri düşündük...!
geze-gen karşı gurubu, bekliyoruz...!
1- Ergun
2- Beatrix
3- Elhan
4-
24 nosan yapalim Persembe aksamlarina yeni akti vite olmus olur hem.eger bir turnuva olacak ise tabi. Yoksa tek sefer icin sikinti yok.
Çok pis falso veririm
Mahallede bana striker Bora derlerdi
Ih mıh kem küm... Yazayım bari
1- Ergun
2- Beatrix
3- Elhan
4- Bora Voss
Tamam artık bunun tarihi filan belli olmuş da, Hakan'ın görüşüne bende katılıyorum... Hafta içi akşam yapılan etkinlikleri Perşembe akşamlarına kaydırırsak, perşembe katılımlarını daha anlamlı kılabiliriz. Çünkü herkesin öyle yada böyle burası dışında bir sosyal yaşamı daha var...
iyi de, bugüne kadar bozulmamış dejenere olmamış, AVM' lerin dışında kalmış tek ciddi, hiç olmazsa oynarken Efes dahi içebileceğimiz ( ki bence bowling oynarken olmazsa olmazı....) tek Bowling mekanı Korukent kaldı. Her perşembe gözünüz Zincirlikuyu'ya gitmeye yiyiyormu ?
Bana kalsa hava hoş.
İzlemek için geleceğim.
Dua edin ilk 1 ay spor yasak.
Sali İsoff-Carsamba kayisdagi-Persembe geze-gen avrupa var Ya evlenicez ya ayrilicaz bu gidisle Eceyle
Ben Ergun abiye katılıyorum.
Perşembe lerin yeri ayrı ve öylede kalmalıdır.
Diğer faaliyetler perşembe dışında tutulmalı.
Hepimizin sosyal hayatı ve sorumlulukları var.Ancak herkes her aktiviteye çeşitli nedenlerden dolayı katılmayabilir veya bundan keyifde almayabilir.
Gerek Çarşambaları Kayışdağı gerekse Perşembeleri Gürpınar toplantılarının çıkış noktası neydi?
Ateş başında birlikte keyifli bir ortam yaratıp sohbet etmek,birşeyler yiyip içmek değilmidir?
Evet aktivite takvimlerimiz oldukça dolu ve zaman yok.Haftasonlarını dahi doldurmuş durumdayız ancak rica ediyorum bazı özel günlerin özelini bozmayın.
Her aktivitenin yeri ve zamanı farklı olmalı.Dileyen katılır dilemeyen katılmaz ama gerek çarşamba gerekse perşembe buluşmalarının atmosferini bozmayalım.
1- Ergun
2- Beatrix
3- Elhan
4- Bora Voss
5- Mert the labut
6- Oğuzhan
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
1- Ergun
2- Beatrix
3- Elhan
4- Bora Voss
5- Mert the labut
6- Oğuzhan
7- Attilla
8- Idil
1- Ergun
2- Beatrix
3- Elhan
4- Bora Voss
5- Mert the labut
6- Oğuzhan
7- Attilla
8- Idil
9- Burak
Büyük ihtimal ben de gelirim. Şimdilik bir iş yok görünüyor.
Aynı takımda oluruz elenmezsin çiçemmm