Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ejder, çok sevindim....,

Seni çok taktir ediyorum, inanılmaz süper irade ile hayatını değiştiriyorsun...

Artık söyleyebilirim; düne kadar göbekli, daha yaşı kaç başı kaç olmasına rağmen gıdısı mıdısı sarkmış hımbıl bir adamdın. Ama öyle bir silkelendinki neredeyse yeniden doğmuş gibisin...

Beatrix seni uzun zamandır görmüyordu, ilk gördüğünde gözlerine inanamadı, o hımbıl adam gitmiş yerine atletik, hayat dolu canlı bir adam gelivermiş..., ve belki farkında değilsin ama en az 10 yaşta genç ve diri görünüyorsun...!

Seni tebrik ediyorum arkadaşım..., bundan sonraki hayatında artık sporun yaşamının vazgeçilmez bir parçası olacağına inanıyorum...., keşke şu açtığım konuya senin gibi bir kaç kimse daha önem verseydi ama olmadı....

Bisikletini çok beğendim, güle güle kullan..., şimdi artık adrealine daha da bir bağımlı hale geleceksin...., ama tüm yüz kask ve diz dirsek bilek korumaları da bir an önce temin etmen gerekiyor..., bu sporda sakatlanma riski çok yüksek ve inan bana kros motorsikletten çok daha hakkı verilmesi gereken bir spor.

Buraya kadar yorumum taktir üzerineydi ama hala bu atılımına hiç yakışmayan, uyuşmayan bir zayıflığın var...! bunu artık aşmak zorundasın...;

YETER....!!!!!!

ŞU ANDAN İTİBAREN, İÇİNDE KAÇ SİGARA DAHA OLURSA OLSUN..., AVUCUNUN İÇİNDE KUTUYU SIK EZ VE FIRLAT AT...!

Bunu da yapabilirsin...!

Seni seviyorum dostum.....
Yapma bre Ergun abi, bir seyahat programına girdim, antrenman falan kalmadı, aynı dozda olmasa bile ben de spor yapıyorum breh.. Eminim ki diğerleri de kendilerince bir şeyler yapıyorlardır