Gece saat 3 lere kadar benimle kalan kadim dostum kardeÅŸim makannn ile bitiriyorum ÅŸimdilik...
Osman abide resimlere devam edicezxzz
Bizi izlemeye devam edin...
Gece saat 3 lere kadar benimle kalan kadim dostum kardeÅŸim makannn ile bitiriyorum ÅŸimdilik...
Osman abide resimlere devam edicezxzz
Bizi izlemeye devam edin...
cok guzel olacak hersey..haftaya gorecegiz
Hahahaha son resmi unutmuştum ben hahahaha Ben Tolgaya niyet tutmuştum onu orda öyle
Yarış öncesi yarış anında ve yarıştan sonrada senle olacağımızı biliyosun dimi
Tolgayla sen yarışacaksın ama biz sizden daha fazla heyecanlandığımız gibi,daha fazlada eğlenicez...
Allah utandırmasın...
Bu hafta sonu, heyecan dolu olacak.
www.geze-gen.com
Başarılar dilerim arkadaşlar, Bi problem çıkmazsa yanınızdayız bu hafta
2011 Nissan X Trail
Ejder ve Tolga ikinizide birlikte yola çıktığınız bu ilk heyecanınızda başarılar dilerim.
Emin olun tam kadro heyecan içinde haftasonunu bekliyoruz.
Umarım herşey yolunda gider.
Antrenman yapacak fırsatınız kalıyormu?
Takımın adı bellimi?
Ejder ve Tolga her ne kadar yanınızda olamasamda kalbim sizlerle başarılar dilerim kazasız belasız,
trialden sonra challenge'da da geze-gen adına yarışacak üyelerin olması çok sevindirici...hep destek tam destek.....
isparco direksionu koymamissin.o kadar para verdin!
zj candir,gerisi
Güzel olacak, matrak bir ekipsiniz..., Meeeerrrt go-prolar ile döşe aracı...!
Başarılar dilerim arkadaşlarıma.
Ejder ve Tolga challenge'da başarılar, Kazasız kırıksız yarış dilerim.
ejder ve tolga'ya başarılar dilerim,allah kaza,bela vermesin parkurunuz açık olsun başarılar,destek için orada olacagım.
hepinize sonsuz teşekkürler...desteğinize çok ihtiyacımız var..
şuan çalışmalar son hızı ile ilerliyor..osman abi deli gibi çalışıyo...çarşamba çıkarsa perşembe akşamı kısa bi parkur denemesi yapmayı planlıyoruz...bakalım kısmet...
Sakin kirmayasin Tolga bak sonraki hafta kiyikoye gitcez o arabayla
Allah yardımcınız olsun. Karşıda otursam ben de çalışmaları izlemeye gelirdim. Çok keyifli geçiyor belli.
Emeği geçen iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim
İlk deneyimim olacak garanti vermemekle beraber kırılmayacağını ve takla atmayacağını düşünüyorum
Åžimdiden hep beraber çok eyleneceÄŸimizi düşünüyorumí ½í¸€
Kardeşlerim başarılar diliyorum.. Sonuçta ilk yarış tecrübesi, hırs yapmaya derece kovalamaya gerek yok... Dikkatlice bitirin yeter... Başarılı olacağınıza eminim.. Tüm kalbimle yanınızdayım... Rastgele....