ah be Gürcanım sandalyeden düşüyodum gülmekten
ah be Gürcanım sandalyeden düşüyodum gülmekten
2011 Nissan X Trail
Eğer Kağıthane'ye bir şekilde bisikleti götürebilirsen sonrasında Kemerburgaz'a kadar oldukça az yokuş ile Cendere yolu tabir edilen virajlı yoldan gidebilirsin; yolun gidişte sağ tarafı yamaç / ağaçılktır, sol tarafı düzlüktür... Tek dikkat etmen gereken virajlı yolda gaza gelen hanzolar ve de Kemerburgaz yönüne gidiyor olan kamyonlar olacaktır...
Mert...! Seninleyim...! bende geliyorum...!
Hiç dert değil, Sabah Beatrix beni arabayla bisiklet arkada Bakırköy E5' e bırakır, seninle buluşur oradan Start alırız...!
Ama saat 06:00' da çıkalım ki, hem trafik olmaz, hemde yarışın Startını daha garanti altına alırız.
Dönüşte de bisikletleri koyarız Panda'nın arkasına döneriz.
Ben varım dostum...!
Zaten evden metrobüse arabayla çıkmak zorundayız, yola çıkmışken atıverir..., biz her sabah o saatte 3 tane köpekle yürüyüşe çıkıyoruz..., sorun yok. Yedek kıyafetlerimizi de atarız Panda'ya beatrix götürür yarış etabına, hiç bir şey de taşımayız, sudan başka. Çoook keyifli olacak...
Uçlarda yaşamayı bırakında dünyaya dönün
Başınıza bir haller gelecek korkarım...
Uçlarda yaşamayı bırakında dünyaya dönün
Başınıza bir haller gelecek korkarım...
Ergün abi sana birşey olmaz fit adamsın maşallah ama başkan için aynı şeyi söylemek mümkün değil....
Binin araçlarınıza gelin keyifle yarışı izleyin....
İşte burda yanıldın....!
Gurubumuz içinde inanılır gibi değil, ama kondisyonuna en güvendiğim adam Mert' tir.
Boğaz turumuzda Rumelikavağı yokuşunda gurup içinde Mert hiç aşağıya inmeden pedal çevirerek o yokuşu tırmandı, Belgrad buluşmamızda da benzer yokuşlarda bunu defalarca tekrarladı..., Mert bu etabı da devirecektir....!
güzel sözlerin için teşekkürler ergun abi ...sıradışı bir gün olacak orası kesin. etabın 50 km olmasından hiç çekinmiyorum tamamlarım kesin ama sürekli deparlı gitme şansım yok hatta muhtemelen dönüşte de aynı yolu yapabilirim hava geç kararıyor nasıl olsa .
bu işlerde fit olmak önemli olmakla birlikte tek kriter değil orası kesin. Aslında konu bile açmayacaktım ben zaten gidiyordum tek başıma dün hanıma söyledim yağmurlu olmazsa bisikletle gideceğim diye bugün bi vesileyle ergun abi arayınca ona söyledim fikrimi o da balıklama atladı saolsun ondan sonra konu açalım bakalım kim gelecek dedim. Aslında ejderim gelirdi ama onun daha önemli bir işi var.
8-20 yaş arasındaki tüm yaz tatillerim büyükçekmecenin uçsuz bucaksız kumsallarında istisnasız hergün birkaç maç yaparak geçti. kumda futbol topuyla maç yaptığım için sanırım bacak kaslarım o zamanlar gelişti temelim sağlam o yüzden. pedal çevirmek beni fazla yormuyor . mesafe hiç korkutmuyor beni belki ergun abi tek başına 3 saatte tamamlar ben 5 saatte ama tamamlarım hızlı giderek bir yere yetişmiyoruz ki. 90 kg civarını görmek istiyorum ve bu etap güzel bir fırsat donuma kadar terleyeceğim biliyorum ama yarım bırakmayacağım ...dönüş için kesin konuşmuyorum en kötü zorlanırsam kağıthane okmeydanına çıkıp metrobüse binerim.
Haydi hayırlısı o zaman....
Sıkıntısız bir yolculuk dilerim size...
Size bir koruyucu lazım, en donanımlısından bir ZJ gibi