''Şu An Ne Yapıyorsun?'' başlığı altına, ''Şu An Ne Yapıyorsun? başlığı altına'' yazıyorum.
Yazdım bile.
''Şu An Ne Yapıyorsun?'' başlığı altına, ''Şu An Ne Yapıyorsun? başlığı altına'' yazıyorum.
Yazdım bile.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Su an napiyorum; Maverick efendinin koltuklari isitmalimiydi onla ugrasiyorum sasirmadiniz heralde, ben o wj olmadan, ilgilenmeden yapamam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mert basganim arabayi yikatamadim ondan koymuyordum. Bu arada benim yukseklik 2.5". Kit 2". Lastik 255/65/17 orjinalinden 2.5 cm buyuk. Oda 1.25 cm yarim inc yapar. Ä°lerde 275/65/17 31" lastik dusunuyorum.
Seni kirmayim bi tane koyuyorum.
Levent abi gel de su arabaya el at, flowmaster ariza yapti, safti mafsala cevirmemiz lazim araba otuyor, sunroof kancasi kirik, arabada gaz kokusundan kusucam kacak bulunamiyor, plastidipleri sokucez.
Konu Maverick tarafından (27.Kasým.2014 Saat 21:56 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Ya o degil de, bu jantlar hic olmadi
deÄŸiÅŸik birsey olmuÅŸ...
Tüp ne marka Burak?
In vino veritas in Aqua sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Tüp Zavoli marka Serkan Abi.
Mert Basganim, Valla araci aldigimdan beri hep vardi bu sorun. Arada yaziyordum. Artik suyu cikti. Mecazi anlamda demiyorum, cidden midem bulaniyor.
Kac yere goturdum bakiyorlar kacak bulamiyorlar.
O kadar degisken zamanlarda kokuyor ki. Ä°ki gun kokmuyor. Bi gun kokuyor. Giderken olmuyor arabaya geldigimde oluyor falan. Anlamadim.
Burda da bi atiker'e gittim bi tanidik. O da bakti regulatoru oraya, depoya, kacak yok dedi. Gerci oraya gittigimde kokmuyordu. Doktora giderken oksurugun kesilmesi misali.Motor suyuna bak azalirsa ondan dolayi regulator isinmez kokar dedi. Ama motor suyum tam yani. Coolant dedigimiz yedek su haznesi 2 ayda bir uyari veriyor, kacak var herhalde, onu da zaten dolduruyorum surekli.
Konu Maverick tarafından (28.Kasým.2014 Saat 09:34 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Burak Zavoli icin Bornova da Ege Bolge Bayii var. Huseyin ustayi bul yardimci olur. Benim araci ve ismimi soyle, ya da denk getirip beraber gidelim. Su eksilmesine gelince, motor blogunun onunde kayisa bagli devirdaim pompasinin oraya bakar misin? Ä°slaklik var mi? 2 ay ise ufak ufak oradan kaciriyor olabilir. Atif a ugra veya yine beraber gidelim.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP